Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2019/02

19. 11. 2021

 

Trevignano Romano 2. februára 2019

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milovaní moji, koľko pokory a koľko lásky k Bohu vidím dnes večer v mnohých týchto deťoch, ale vidím aj veľa zmätku vo vašich mysliach a vo vašich srdciach.

Prosím vás, aby ste nepočúvali tých, čo chcú zmeniť Slovo. To, čo vám bolo zanechané napísané, nie je na to, aby sa vysvetľovalo, ale iba na to, aby sa praktizovalo. Buďte vždy verní Evanjeliu; tam je napísaná celá pravda.

Milujem vás, deti, vždy buďte svedkami viery.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 3. februára 2019

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Moji milovaní, ako sa teším, že vás vidím zjednotených v modlitbe na tomto požehnanom mieste. Vaše modlitby budú pozdvihnuté k nebesám. Ďakujem vám, deti.

Moje srdce je smutné kvôli tomu všetkému, čo sa stane, a najmä kvôli všetkým tým dušiam, ktoré unikajú pre Božou láskou.

Deti moje, prosím rodiny, aby učili svoje deti láske, pokoju a milosrdenstvu. Títo mladí rastú bez Boha; prečo sa nerozhodnete pozvať ho do vašich rodín? Všetko by bolo vždy a iba láska.

Toto je čas, keď sa objavia apoštoli Boha a apoštoli Satana. Predovšetkým vnútri cirkvi budú biskupi proti biskupom, kňazi proti kňazom, rodičia proti deťom, manželia proti manželkám a tak ďalej. Toto je čas prenasledovania; čoskoro sa všetko objasní.

Varovanie je pred vašimi očami.

Milujem vás. Vzývajte ma a ja budem s vami. Teraz vám dám moje požehnanie v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 12. februára 2019

Milované deti, ďakujem vám, že ste sa tu zišli na modlitbu. Keď na vás hľadím, ako pomáhate jeden druhému ako bratia, moje Nepoškvrnené Srdce sa napĺňa radosťou.

Deti, moje zjavenia nie sú prijímané ani časťou Cirkvi, ani mnohými z mojich milovaných synov. Neveria naozaj, že Trojica dala ľudstvu veľkú príležitosť a dovolila, aby som Ja, Spoluvykupiteľka, mohla varovať svoje deti, aby sa vrátili k Bohu.

Boh je dobrý a milosrdný, ale nestrácajte čas. Ak Ježiša zo srdca poprosíte o odpustenie, On vás bude viesť. Obráťte sa, deti, a buďte pripravení na Varovanie. Bude to dôležitá duchovná udalosť pre každého z vás. Čerpajte silu z ruženca, z Eucharistie a zo svätej spovede. Buďte pripravení a žite každý deň tak, akoby bol posledný.

Teraz žehnám vás, vaše rodiny a vaše srdcia v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 16. februára 2019

Drahé deti, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Moji milovaní, to, čo bolo predpovedané, už nastáva. Cirkev je už v úplnom rozklade, nasledovníci Ježiša stoja proti nasledovníkom Satana.

Deti, blíži sa strašná doba; zem sa bude triasť tak, ako nikdy predtým. Verte Bohu, lebo iba tak sa dostanete tam, kde vládne nekonečný pokoj a láska, kým na zemi zavládne nekonečná smrť hriešnikov. Vy všetci patríte Pánovi, nebojte sa. Beda pyšnému a namyslenému človeku, lebo pocíti celý Boží trest.

Modlite sa za Taliansko a za Európu.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. februára 2019

Posolstvo Boha Otca o 19.00 hod.

Zdravím! Láska a pokoj tomuto domu.

Ja, Boh Otec Všemohúci, Stvoriteľ neba a zeme, som tu, uprostred vás. Prosím vás, deti, prečo ma nemilujete? Ja som váš Otec, jediný skutočný Otec; Ja vás milujem bezhraničnou láskou.

Deti, akú veľkú radosť som mal, keď som všetko stvoril; prečo sa mi vyhýbate? Aby ste pochopili, ako veľmi milujem svoje deti, poslal som vám môjho jediného Syna, aby ste konkrétne videli, že ja som s vami. Aby vás vykúpil z hriechov, vystúpil na kríž a zomrel za vás. Ako by som to mohol urobiť, keby som nebol dobrý a milosrdný Otec? Nebojte sa ma.

Rodinám hovorím: učte svoje deti vidieť ma ako dobrého Otca, ktorý zostupuje medzi vás, aby vás miloval. Zverte mi svoje tajnosti. Ja som nikdy nikoho od seba neodohnal. Nie som zlý, nie som ten starec, ktorého maľujú. Nie som ani starý, ani mladý, ja som Večný Otec, dobrý a milosrdný.

Ó deti! Aká je to milosť byť tu s vami. Chcel som vás zhromaždiť tu, v tomto dome, ktorý mi patrí, tak ako každý dom, kde vládne modlitba.

Deti moje, znova vám pripomínam, nebojte sa ma.

Prítomným aj neprítomným kňazom hovorím: prosím vás, učte prikázania; učte to, čo som vám zanechal; robte všetko tak, aby sa ma ľudia nebáli. Ja som dobrý, milosrdný a živý Otec.

Musíte hľadieť na Kríž a Eucharistiu. Kríž je odpustením vašich hriechov a je to jediná vec, ktorá vás spája, aby ste prišli ku mne. Eucharistia, ktorú žiadal a založil môj Syn, je dar jednej úžasnej milosti, aby ste sa z nej všetci mohli tešiť.

Ja, Všemohúci Otec, Stvoriteľ všetkých, žiadam moje stvorenia, aby ma milovali. Nikdy som nežiadal nič, iba Lásku, a tam, kde je láska, tam som aj ja. Vy ste moja rodina a ja chcem, aby ste všetci spolu jedným hlasom vyznávali jedinú vec – Lásku; Lásku Boha, Lásku, ktorá vychádza zo mňa, ktorá prechádza cez môjho Syna, Lásku k mojej vyvolenej Márii, Najsvätejšej Nepoškvrnenej Panne.

Teraz vás žehnám v mene najsvätejšej Trojice, v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 22. februára 2019

Milované deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, ďakujem za to, že ste sa zjednotili v spoločnej modlitbe, ako praví apoštoli.

Deti, zhromaždila som vás, aby ste mohli vidieť a modliť sa za moje slzy a za moje srdce rozorvané bolesťou. Čoskoro na cirkev zostúpi trest, trest, ktorý sa nedá odložiť – aby bol zničený hriech. Príliš veľká pýcha a namyslenosť zničili mojich milovaných synov. Pán nechce teológov, ale pastierov, ktorí budú prijímať duše s láskou a dobrotou, ktorí ich budú milovať a viesť k svetlu, a nie ťahať ich so sebou do temnôt.

Deti, veľa sa modlite, aby mohol byť trest zmiernený.

Modlite sa za Ameriku. 

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

(Panna Mária plakala krvavé slzy - viď záložku: Zjavenia v Trevignano Romano)

 

Trevignano Romano 23. februára 2019

Milované deti, ďakujem vám za to, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, udržujte plameň viery neustále zažatý a prosím vás, modlite sa, modlite sa, modlite sa, pretože čas už dozrel. Modlite sa ruženec vo vašich domovoch a všade robte večeradlá; iba tak budete uchránení od zla, ktoré vás obklopuje. Buďte pripravení, bdejte! Nezaspite, ako sa to stalo apoštolom.

Ja som tu, aby som vás viedla. Milujem vás a žehnám vás mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. februára 2019

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Služobnica Pána, všade rozširuj to, čo ti hovorím: pravá Cirkev, verná Ježišovi Kristovi, sa nachádza pod ruinami samotnej Cirkvi. Ak sa moje deti nevyzbroja modlitbou a pokorou,  čoskoro pod váhou utrpenia padnú mnohí moji milovaní synovia. Menia Sväté Evanjelium a umlčujú modlitby. Toto nie je láska k Ježišovi, ale viera, že môžu vytvoriť vlastné učenie a zaujať miesto Boha.

Moje drahé deti, vy sa nemusíte báť ničoho, pretože pred očistením, ktoré už zakrátko príde na zem, budete ochránení a prenesení na bezpečné miesto, kde sa vás zlý nebude môcť dotknúť.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa.

Teraz vás žehnám mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.