Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2019/03

20. 11. 2021

Trevignano Romano 2. marca 2019

Moje drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, stále znova sa dotýkam zeme s nádejou, že sa ešte mnohí obrátia. Počúvajte moje posolstvá, ktoré dávam jedine z lásky k ľudstvu.

Cirkev je vo vážnom nebezpečenstve. Túžim povedať mojim milovaným synom: buďte odvážni; živte sa Evanjeliom; pamätajte, že tam, kde je pýcha, nie je Boh, a tam, kde je spupnosť, nie je viera. Milujte svojich bratov a buďte stále zjednotení v Ježišovej láske.

Zajtra ešte budem s vami, mojimi Apoštolmi.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 3. marca 2019

Milované deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, akú útechu cítim vo svojom srdci, ktoré je zranené nenávisťou tohto sveta.

Krásne stvorenia, žiadam vás, aby ste si nechali tvarovať srdce, tak, ako nádobu z hliny, aby mohlo byť vytvarované k veľkej láske k Ježišovi.

Drahé deti, buďte apoštolmi svetla; buďte pokojní (v kontakte) s tými, ktorí neveria v moju skutočnú prítomnosť na tomto mieste, ktoré Otec požehnal, pretože moja prítomnosť a moje pokyny pre vašu spásu budú burácať z jedného konca sveta na druhý, aby sa môj ľud mohol zhromaždiť v láske k Ježišovi a aby ste boli pripravení na dni, ktoré prídu.

Buďte mojimi apoštolmi; buďte pevnými hradbami a pevnosťami pre vlažné duše.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 5. marca 2019

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, mnohí ľudia žiadajú znamenia príchodu môjho Syna Ježiša: už sa nebude veriť v hriech, keď v cirkvi nastane protestantizácia; to budú znamenia, ktoré vám ohlásia Jeho príchod.

Deti moje, toto je čas, keď démoni ožívajú na zemi viac ako predtým. Plán démona je na vrchole svojho naplnenia. Nenechajte sa zlákať trblietaním sveta. Som tu, aby som vás chránila. Milujem vás celým srdcom.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 12. marca 2019

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, nebojte sa toho, čo sa stane. V tomto pôstnom období pokračujte v modlitbe, v pokání a v obetách.

Moji milovaní, Pán Ježiš Kristus, môj drahý Syn, je aj naďalej prenasledovaný, najmä ľuďmi Cirkvi. Beda, desaťkrát beda tým, ktorí sú na najvyšších miestach Cirkvi. Hovorím to biskupom a kardinálom, ktorí zneužívajú posvätnú poslušnosť na prenasledovanie svätých kňazov, ktorí sú verní Evanjeliu a ktorí bojujú za Pravdu a za Božie slovo. Preto ich postihne desaťkrát tvrdšia Božia spravodlivosť. To, čo bolo napísané, sa aj stane. Milujte sa ako bratia.

Modlite sa za Rusko a za Francúzsko.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.”

 

Trevignano Romano 16. marca 2019

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, akú útechu cítim vo svojom srdci, keď vás tu vidím v modlitbe! Hľa, toto je moja Cirkev! Poznám všetky vaše trápenia, ale žiadam vás, aby ste sa zverili môjmu Ježišovi, aby na vás všetkých mohol vyliať mnoho milostí. Dnes budú niektorí uzdravení.

Drahé deti, držte sa blízko Boha celým svojím srdcom; časy, ktoré prídu, budú tvrdé. Prečo sa mnohé z mojich detí rozhodli stáť na strane zlého? Kto má vieru a dodržiava Božie zákony, nemusí sa báť ničoho.

Drahí moji, buďte milosrdní k tým, ktorí sa mýlia, milujte ich. Buďte blízko Evanjelia a Slova, najmä milujte tak, ako vás miluje Boh, a odpúšťajte tak, ako vám odpúšťa On, aby sa mohlo otvoriť nebeské kráľovstvo a aby ste si mohli užívať to, čo je pre vás pripravené.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. marca 2019

Ježišovo posolstvo o 21:15 hod.

Deti moje, ja, Syn Otca, vás v tomto období Pôstu žiadam, aby ste mi prinášali obety. Ach, koľkokrát som šiel k mojim zasväteným a pýtal som sa: „Kde sú duše, ktoré ku mne privádzate?“, ale takých duší niet. U koľkých vyvolených synov som bol, aby som sa ich spýtal to isté, a koľko som našiel duší, ktoré sa priblížili k môjmu srdcu a k srdcu mojej Mamy? Preto si vyberám podľa toho, kto má otvorené srdce, kto má srdce dieťaťa a dušu obrátenú k nebu, a nie tých, čo pijú z kalicha svetskosti a pozemských rozkoší.

Bratia, želám si, aby ste boli jedna duša s mojou dušou.

Moja vyvolená dcéra a sestra, ďakujem ti za tvoj pokoj napriek všetkému. Ja poznám tvoje utrpenie, ale viem, že ty mi ponúkaš všetko, preto ťa milujem. Koľko lásky ku mne cítim v tvojom srdci! Povedz mi, ako veľmi ma miluješ? Koľko chceš trpieť pre mňa? Toto je to, čo chcem. Tvoji bratia a tvoj milovaný manžel sú pre mňa svetlom a medom v mojom utrpení. Všetkých vás milujem a veľmi si želám ukázať vám, akí ste pre nebo jedineční. Žehnám vás.

Váš drahý Ježiš

 

Trevignano Romano 23. marca 2019

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, v tomto pôstnom období pokračujte v pokání a v obetách.

Deti, žiadajte o prijatie daru Ducha Svätého spolu so siedmimi darmi, vzývajte ho a on na vás zostúpi.

Deti moje, časy, ktoré prichádzajú, budú veľmi ťažké. Posilňujte sa vo viere a spytujte si svedomie. Keď idete do kostola na svätú omšu, myslíte si, že ste si očistili svedomie, ale toto nie je spôsob, ako byť zmierený s Bohom. Svätú omšu musíte intenzívne prežívať, nielen sa jej jednoducho zúčastniť. Je potrebná spoveď a spoločenstvo aj s ostatnými. Robte modlitebné večeradlá.

Zem sa ešte bude chvieť.

Vatikán bude otrasený.

Modlite sa za Ameriku, ktorú budú trápiť prírodné katastrofy.

Žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. marca 2019

Drahé požehnané deti, ďakujem, že ste sa tu zišli v modlitbe, zmenšujete tak utrpenie môjho Syna Ježiša.

Moji milovaní, obrátenie je to, o čo vás neustále žiadam na miestach, kde som sa zjavila a kde sa stále zjavujem; iba tak budete môcť vstúpiť do nebeského kráľovstva. Môj Syn vás chce zachrániť všetkých, hriešnikov, aj tých, čo nehrešia. Pamätajte, že Boh miluje všetkých rovnakým spôsobom, čaká na svoje deti s láskou, trpezlivosťou a milosrdenstvom.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 30. marca 2019

Drahé deti, ďakujem, že ste sa tu zišli v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, moje malé stádo, buďte plní Ducha Svätého. Ja sa modlím pred Bohom za každého z vás, aby plameň Ducha Svätého rozpálil vašu dušu, vášho ducha.

Moji milovaní, prosím vás, aby ste boli pevní vo viere a najmä v jedinom a pravom kresťanskom učení. V tomto čase vám moji vyvolení synovia budú upierať mnoho vecí, ale vy neustupujte pred zmenami a pred klaňaním sa modernizmu, lebo nie sú od Boha.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.