Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/09

13. 1. 2021

Trevignano Romano 1. septembra 2020

Kostol Nanebovzatia Panny Márie

Milované deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach a že ste tu zídení v modlitbe.

Deti moje, dnes, uprostred všetkej tejto bolesti, prichádzam dať vám nádej, nádej na lepší svet plný lásky, pretože Božie kráľovstvo je veľmi blízko. Čoskoro budete vo svojich srdciach cítiť veľa lásky, múdrosti, nežnosti, pretože čoskoro už tento čas strachu, nespravodlivosti a pýchy nebude existovať. Boh otriasa svetom, zemou a vašimi svedomiami, aby ste mohli spoznať vášho jedného jediného Boha a pokľaknúť si pred Ním. Takto Ježiš otvorí svoju náruč a tomu, kto uveril, dá sladkosť nového sveta. Zanechajte veci tohto sveta a svoj deň urobte neprestajnou modlitbou.

Drahé deti, nebojte sa, lebo ja vždy budem s vami, najmä aby som vás utešila v týchto smutných časoch.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 3. septembra 2020

Milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, čoskoro príde Varovanie alebo osvietenie a Ja som tu, aby som vás požiadala: buďte pripravení na túto dôležitú udalosť pre ľudstvo, ktorá bude poslednou možnosťou vybrať si, na ktorej strane stojíte; to bude tá chvíľa. Pripraviť sa znamená urobiť si dobrú spoveď, v ktorej očistíte svoju dušu; často sa živte Eucharistiou; toto bude najlepší spôsob (ako sa pripraviť).

Drahé deti, Cirkev je v totálnom zmätku, ale Ja chcem povedať mojim Svätým kňazom, aby ste sa nebáli, pretože Ja a môj Ježiš, jediný pravý Spasiteľ, vás nikdy neopustíme.

Deti, moje malé deti, Ja som tu, aby som vás zachránila a pripomenula vám, aby ste sa modlili Svätý Ruženec, (ktorý je) jedinou zbraňou proti satanovi.

Deti, budete prenasledovaní, budete kráčať pomedzi údery a pľuvance, ale nebojte sa, nikto sa vás nikdy nebude môcť dotknúť a ten, kto sa s veľkou pokorou obráti na Boha, bude svedkom Nebeského kráľovstva a Víťazstva môjho Nepoškvrneného Srdca.

Deti, buďte vždy zažatým svetlom vo svete a buďte svedkom mojej lásky; vždy vás čakám na tomto mieste požehnanom mojím Otcom.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. septembra 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, vidím, že sa bojíte biedy, ktorá čoskoro príde, ale Ja vás pozývam, aby ste sa pripravili na večný život, pretože to je dôležitejšie.

Drahé deti, všetko sa zvrtne; nebo sčervenie, zem sa bude triasť ako nikdy predtým.

Deti, je zbytočné myslieť na kariéru, zhromažďovať materiálne dobrá, pretože všetko toto už nebude mať zmysel.

Deti, moria a krupobitie vstúpia do miest a zničia úrodu; toto je zem hriechu a príroda sa búri. Všetko toto príde, aby si všetci mohli pokľaknúť pred Bohom a uznať ho ako Jediného Boha.

Deti moje, Ježiš plače, pretože hriech a ohavnosť vstúpili do Cirkvi; plače, pretože miluje svoju Cirkev a napriek zosvetšteniu On je stále tam, trpiaci a plačúci.

Čas sa končí. Prosím vás, deti, už niet času, obráťte sa. Často hľaďte na nebo; v tejto chvíli moji anjeli bojujú proti padnutým anjelom, ale vy sa modlite, modlite sa, modlite sa a bojujte na zemi za pravdu; nepoddávajte sa zmenám, lebo nepochádzajú od Boha.

Deti, môj zvyšok sa nemusí ničoho báť, pretože moji anjeli a archanjeli vás budú chrániť.

Modlite sa za Ameriku, ktorá čoskoro bude piť horký kalich.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 12. septembra 2020

Večeradlo so skupinou z Verony

Deti moje, ďakujem, že ste tu v modlitbe.

Drahé deti, teraz je už naozaj málo času, ale mnohí si neuvedomujú, ako sa všetko rúca. Žiadam vás, aby ste dali väčší priestor modlitbe; nestrácajte čas so svetskými vecami.

Cítim, ako sa vaše srdcia chvejú. Deti moje, toto je čas zmätku, hlavne mojich vyvolených synov (kňazov), ktorí už, žiaľ, nevedia, ktorá cesta je správna na znovuzískanie duší, ktoré idú do zatratenia, ale Ja vám chcem ukázať správnu cestu, a je to cesta Evanjelia, Božieho Slova a Desatora; iba tak nájdete pokoj a radosť vo svojich srdciach.

Teraz sa vás Ježiš jedného po druhom dotkne svojím Svätým požehnaním (v mene) Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 15. septembra

Drahé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, premeňte svoje domy na malé kostoly, pokračujte s modlitebnými večeradlami.

Deti moje, buďte pripravení; ľudstvo je zmätené. Mnohí prídu, lebo budú chcieť počuť hovoriť o Bohu; takto sa začne premena človeka. Prijímajte ich a hovorte o nádeji, o radosti a o šťastí, ktoré bude vládnuť na zemi, bez utrpenia, bez choroby, ale s veľkou Láskou. Deti moje, časť tejto premeny sa už deje.

Modlite sa za Cirkev, aj ona vstane z mŕtvych a bude silná.

Vždy si dávajte pozor na vlkov prezlečených za baránkov; modlite sa, veľa sa modlite, recitujte Svätý Ruženec.

Moji úbohí vyvolení synovia, ktorí neveria mojim slovám! Ich utrpenie bude veľké.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. septembra 2020

Moje drahé malé deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, prebieha boj medzi dobrom a zlom na záchranu mojich detí od satana. Ja pripravujem vašu záhradu. Poďte ku mne, stisnite moje ruky a v srdci budete cítiť veľký pokoj.

Deti, nerobte si starosti, ak nebude ani jedlo ani pitie. Môj Pán bude vaším osviežením a ak bude váš pohľad obrátený na Neho, nič vám nebude chýbať.

Deti, finančný kolaps zasiahne všetkých, zvlášť tých, ktorí pochybujú o mojich slovách. Nerozvážni ešte stále pozerajú do budúcnosti bez toho, aby mysleli na modlitbu a na večný život.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa za Cirkev, pretože ňou otrasie veľké zemetrasenie. Modlite sa za mojich vyvolených synov, pretože budú prenasledovaní.

Deti moje, buďte svetlom pre svet, ktorý zhasína.

Teraz vás nechám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 22. septembra 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, hľa, mnohé moje deti sa nemodlia, ale sú zamestnané svetskými vecami. Ešte nepochopili, že modlitba v spoločenstve je najväčšou silou proti zlu.

Deti moje, Rím a jeho Cirkev zakúsia svoju najväčšiu bolesť, pretože nerešpektovali moju vôľu. Modlite sa, aby utrpenie mohlo byť zmenšené, pretože svetlo v ich srdciach už zhaslo.

Moje milované deti, tma a temnoty idú zostúpiť na svet. Prosím vás, pomôžte mi, aj keď všetko sa musí naplniť; onedlho naň dopadne Božia spravodlivosť.

V slzách vás znova prosím, modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite, pretože ten, kto neuverí, bude strašne trpieť. Milujte Boha, pokľaknite pred Tým, ktorý na vás hľadí s krvácajúcim srdcom.

Robím si starosti o kňazov, ktorí si vybrali satana a pohanstvo. Prosím vás, neprijímajte nič, čo nie je Jediný a Trojjediný Boh.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. septembra 2020

Posolstvo Ježiša Gisele, ktoré prijala v stave extázy počas modlitby Svätého Ruženca

Bratia moji, ďakujem vám za modlitbu; som šťastný, že vás znova nachádzam v tomto požehnanom dome.

Deti moje, ach, aký nezáujem! Začali ste považovať dobro za zlo a zlo za dobro. Pozeráte na to, čo sa deje, no s nezáujmom, ale čas sa už skončil.

Deti moje, otvorte svoje srdcia pre mňa, lebo iba so mnou môžete mať spásu. Nebojte sa ma, nebojte sa týchto posolstiev. Nič vás nemôže zachrániť, iba Ja. Nemôžem dovoliť, aby moje deti adorovali Boha, ktorým nie som Ja. Satan všetkými možnými spôsobmi skúša vziať duše mojich malých detí, mojich mladých, mojich synov.

Ach, potraty, eutanázia, všetko pochádza od zlého, ale vy ste pokojní, akoby všetko malo byť znova ako predtým. Deti moje, nič nebude ako predtým, buďte si tým istí. Čoskoro uvidíte, ako sa svet zmení. Všetko sa skončilo a vy ešte stále nechápete. Prečo nepočúvate moju Matku, ktorá ešte stále dáva milosť byť vám nablízku.

Ach, ako sa mi páči táto spoločná modlitba. Ja tu vždy budem s vami, ale urobte mi takú radosť každú sobotu. Toto je dom môjho Otca, ktorý som Ja požehnal a posvätil.

Deti moje, Ja vás milujem viac ako čokoľvek iné. Zomrel som za vás a za vaše hriechy. Nenechávajte ma samého, Ja vás chcem zachrániť. Všetko, čo sa bude diať, je dielom môjho Otca. Už nevidí žiadneho človeka, ktorý sa obracia ku mne a k Otcovi, aby prosil o pomoc; možno príde chvíľa, aby to urobil. Pozerajte, čo sa stane; čoskoro, veľmi veľmi skoro.

Ja vás žehnám, deti, jedného po druhom. Prejdem pomedzi vás, aby som vám dal všetku svoju lásku. Otvorte mi svoje srdcia a Ja vám dám milosť, lásku, radosť a nádej na nový svet.

Váš Ježiš. Amen.

 

Trevignano Romano 29. septembra 2020

Kostol Nanebovzatej Panny Márie

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, plačem kvôli tomu, čo zasiahne ľudstvo; obrátilo sa chrbtom k Bohu a moje srdce trpí.

Modlite sa hlavne za kňazov; mnohí z nich sa zasvätili Bohu, ale vybrali si pôžitky sveta, a tak rozohnali moje stádo, ktoré sa teraz túla zmätené a zúfalé. Ľudstvo verí, že si môže vytvoriť vlastného Boha, ale nie je to tak.

Deti, čítajte Desatoro, pretože dnes už nie je dodržiavané. Pýtate sa, prečo zem bude poriadne očistená? Čo ste čakali po všetkých tých spáchaných hriechoch?! Veríte v milosrdného Boha, ale nie v jeho spravodlivosť.

Deti moje, nebo sa zaťahuje a vy ešte stále nepočujete a nevidíte. Prosím vás, zachráňte sa prostredníctvom modlitby Svätého Ruženca. Som po vašom boku a milujem vás. Moji milovaní, majte vieru a obráťte sa.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.