Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/11

10. 1. 2021

Trevignano Romano 3. novembra 2020

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Deti, pamätajte na to, že Boh je spravodlivý a milosrdný; a napriek tomu, že je prebodnutý s veľkou krutosťou, On je aj tak s vami po všetky dni a dáva Milosti a Milosrdenstvo každému, kto ho prosí.

Dúfam, že vaše svedomie sa otvorí, aj keď len na chvíľočku, aby ste si uvedomili nespočetné spáchané chyby.

Deti, obráťte sa, pretože čas sa skončil. Modlite sa svätý ruženec, ktorý je jedinou zbraňou na obranu pred zverstvami sveta, ktoré vám spôsobujú utrpenie.

Dnes na vás zostúpi veľa milostí.

Deti, spomínate si, keď Ježiš uzdravil 10 ľudí a iba jeden sa vrátil poďakovať sa mu? Neopakujte túto chybu, ale „svedčite“.

Milujem vás, deti, žehnám vás v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 7. novembra 2020

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Drahé deti, ako ma utešujú vaše modlitby! Potešujte aj Ježišovo prebodnuté srdce.

Deti, ako vidíte, toto je čas veľkého zmätku, keď sa zlo skrýva za falošnou identitou, budete si musieť dávať pozor. Kráčajte spolu s Ježišom a živte sa jeho Slovom pre vašu spásu.

Deti, moji maličkí, budú sa vás snažiť presvedčiť, že všetko robia pre vaše dobro, ale práve tam sa skrýva pokušenie démona, rozlišujte.

Prosím vás, žite tieto posolstvá s radosťou a budete svedkami pravdy, pretože ten, kto nasleduje Ježiša, sa nemusí ničoho báť.

Ak sa neupevníte, nebudete môcť čeliť novým chorobám, ktoré prídu.

Prejdem pomedzi vás, aby som vás požehnala jedného po druhom, v mene Otca, Syna a Svätého Ducha. Budem s vami až do konca modlitby.

 

Trevignano Romano 10. novembra 2020

Posolstvo Ježiša o 18:45 hod.

Bratia moji, ďakujem vám, že ste tu s radosťou v srdci. Koľko viery vidím vo vašich srdciach.

Prosím vás, prečo nepočúvate najdôležitejšieho posla vesmíru, Moju Matku? Tú, ktorá svojou láskou robí všetko pre to, aby ochránila svoje deti v tomto svete zmätku.

Prosím vás, buďte v tichu, v modlitbe a v kontemplácii, nerozprávajte.

Chceli ste vidieť znamenia konca čias? Znamenia prišli a ešte stále neveríte.

Bolo vám povedané, že apostáza vstúpi do Cirkvi z dôvodu pyšných, egoistických teológov, a to sa stalo a prekrútili slová môjho Evanjelia.

Povedal som vám o hlade, more a chorobách, ktoré mali prísť, a ešte stále neveríte.

Povedal som vám: bude počuť rámus vojny, už je tu.

Všetko už bolo zjavené v Biblii (Jánova Apokalypsa), štát proti štátu, vláda proti vláde, ľudia proti ľuďom, máte strach jeden z druhého, vzali vám slobodu a ešte stále neveríte. Ach! Koľko viery nájdem pri svojom príchode?! A pritom, koľko skúšok by ste mohli zvládnuť s vierou a s modlitbou svätého ruženca.

Deti moje, spoľahnite sa a dôverujte a ja vám budem stále po boku, sledujte moje stopy a chyťte ma za ruku a ja budem s vami po všetky dni až do konca.

Teraz vás žehnám jedného po druhom v mene Otca, v mojom mene a v mene svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 14. novembra 2020

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Moji milovaní, Ježiš trpí kvôli tomu, čo mu spôsobujú, satan mätie mnohé duše a ľudí Cirkvi vedie na cestu pýchy a nadutosti, a to ich privedie k viere, že sú všemohúci, dostanú sa na cestu zatratenia, ale to, čo ma bolí, je to, že stádo bude rozohnané bez toho, aby poznalo Ježiša.

Deti moje, Boh však od vás žiada pokoru, toto je čnosť, na základe ktorej budete uznaní ako jeho deti. Toto je chvíľa skutočného boja a so zbraňami pôstu a svätého ruženca v rukách bojujte spolu so mnou za víťazstvo môjho Nepoškvrneného Srdca.

Milované deti, časy, ktoré prídu, budú strašné, ale vy sa nebojte, pretože ja a môj Syn vám budeme nablízku v súžení. Ježiš na vás nechá zostúpiť svätého Ducha, tak ako to urobil so svojimi apoštolmi. Moje deti – vyslanci a proroci týchto čias – budú trpieť viac ako ostatní, nenechajte ich samých. Milujte sa ako bratia, buďte zjednotení láskou a zbožne sa spolu modlite.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 17. novembra 2020

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Moje milované deti, otvorte oči, aby ste videli temnoty, ktoré zostúpili na túto zem, vietor vojny fúka stále silnejšie.

Moje drahé deti, s bolesťou pozerám na ľudstvo, ktoré ide do zatratenia, časť z neho sa už stratila. Stále vám hovorím, milujte sa navzájom. Ľudstvo sa zmenilo na ľudské bytosti bez Ducha svätého, myslíte na všetko to, čo je spojené so zemou, a nikdy sa nepozeráte na nebo, ktoré vás s láskou chce zachrániť svojimi znameniami a ochrániť mojimi slovami, a napriek tomu ste slepí.

Deti moje, hľaďte na Ježišov Kríž a milujte ho. Modlite sa najmä za tých kňazov, ktorí už nie sú hodní držať v rukách Ježišovo Telo. Povedala som vám, že sa vrátite k modlitbe v domovoch.

Deti, modlite sa za Taliansko, pretože čoskoro sa zem bude triasť. Modlite sa za Ameriku a nepozerajte na ticho týchto čias, čoskoro vypuknú konflikty.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 21. novembra 2020

Moje drahé deti, pamätajte si, že od dnes duch démona bude silnejší, zasiahne mnohé mysle. Prosím vás, verte mojim slovám, pripravte sa na odriekanie, ku ktorému vás donútia, sledujte moje slová. Buďte ako Noe – keď pripravoval archu, všetci ho mali za blázna. Napriek tomu si zachoval vieru a zachránil svoju rodinu a zvieracie druhy. Toto je najhoršia chvíľa, akú kedy ľudstvo prežívalo, preto vás žiadam, deti moje, majte vieru a zachránite sa. Buďte maličkí, iba tak budete môcť vojsť do Božieho kráľovstva. Nezáleží na tom, koľkí vás budú znevažovať, súdiť a prenasledovať, vy budete mať pri sebe mojich anjelov, ktorí vás urobia neviditeľnými pred zlom, hlavne, keď budete vo svojich útočištiach. Žiadam vás, aby sa v každom dome mohol postaviť oltár a požehnané sviece, Ja a môj Syn tam budeme stále s vami. Nebojte sa, môj Pán zvíťazil nad smrťou a miluje vás.

Teraz vás žehnám celým ohňom Materinskej lásky, v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 24. novembra 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Moji milovaní, toto je začiatok súženia, ale vy sa nesmiete báť, pokiaľ si pokľaknete a uznáte Ježiša, Boha, Jediného a Trojjediného. Ľudstvo sa Bohu otočilo chrbtom kvôli modernizmu a zhýralosti, ale Ja sa vás pýtam: ku komu pôjdete, keď všetko to, čo teraz máte, zmizne? Koho budete prosiť o pomoc, keď už nebudete mať nič na jedenie? Vtedy si spomeniete na Boha! Nenechajte to dôjsť až do takého bodu, lebo aj on by vás mohol nespoznať.

Deti moje, nebuďte ako hlúpe panny, hneď naplňte svoje lampy a zažnite ich.

Deti, pamätajte, že mlčanie vás privedie do zatratenia, preto kričte a nebuďte ticho. Spievajte chvály a hymny Pánovi, nebojte sa, ale majte odvahu. Prijať hoci aj maličkú zmenu Božieho Slova je ako prijať všetko, bdejte.

Žiadam vás, aby ste opakovali krstné sľuby, kde sa zriekate satana a všetkých jeho pokušení.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

 

Trevignano Romano 28. novembra 2020

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach. Aké je krásne vidieť moje deti na kolenách. Občas vidím srdcia ľudí prenesené láskou ku mne a k môjmu Synovi Ježišovi.

Moje drahé deti, už vidím rozdelenia, ktoré vzniknú vo vernosti Bohu. Deti moje, ja som tu, aby som vám priniesla lásku a odvahu a aby som vás ochránila v každej chvíli. V tomto čase tí, ktorí budú verní, uvidia zdvojnásobené milosti, aby mohli pochopiť, aké veľké je Božie milosrdenstvo.

Deti moje, čoskoro vás zasiahne Varovanie, preto sa pripravte, pretože príde nečakane.

Drahé moje deti, pamätajte, že Pravda je Božie slovo a nemôže byť oklamaná, a hľa, človek si dovolil urobiť to, čo si Boh neželá.

Deti, spomeňte si na Ježišove slová: „buď so mnou alebo proti mne“. Buďte s Ním a budete mať radosť a pokoj, aj keď okolo vás zostúpia temnoty.

Teraz vám dám moje Materinské požehnanie, v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.