Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2020/12

9. 1. 2021

Trevignano Romano 1. decembra 2020

Deti moje, ďakujem za to, že ste tu v modlitbe.

Počúvaj, dcéra moja, svet v tomto mesiaci bude počuť pôrodný krik: môj Syn sa narodí uprostred utrpenia a duchovnej pohromy.

Deti moje, buďte jedným hlasom s nebom. Modlite sa, modlite sa, modlite sa, deti, aby zavládol mier. Modlitby všetkých tých, čo majú vieru, urýchlia príchod Ježiša Krista.

Zem sa bude veľmi triasť, vody zaplavia krajiny. Modlite sa za Taliansko.

Deti moje, ľudstvo pasívne prijalo vôľu svetovej elity bez toho, aby si to uvedomilo. Sila démona utláča toto ľudstvo stále viac.

Deti, nebuďte nečinní, ale kričte meno Pána, vzývajte ho, milujte ho a buďte Mu verní.

Mnohí z vás nechápu, čo sa deje, ale keď budete čítať a žiť posolstvá srdcom, pochopíte.

Varovala som vás od Fatimy po La Salette až do dnes, ale nezáujem vás odviedol a urobil slepými. Hľa, prišli ste na koniec čias: je pred vašimi očami, preto nebuďte prekvapení, ale reagujte. Buďte jeden chór recitovaním Svätého Ruženca.

Modlite sa za Čínu, za Ameriku.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice.

 

Trevignano Romano 3. decembra 2020

Drahé deti, ďakujem za to, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, ďakujem vám za vieru a za lásku, ktorú cítim vo vašich srdciach, ale vnímam aj mnohé srdcia z kameňa, ktoré sa neotvárajú na milosť. Týmto deťom hovorím: využite túto chvíľu, aby ste vyhodili nečistotu z vašich sŕdc, a vstúpte na cestu, ktorá vedie k Ježišovi.

Deti moje, modlitby môžu zmeniť udalosti. Prosím vás, dajte mi svoje ruky a ja vás privediem k Vykupiteľovi, ktorý je svetlo, láska a dobrota. Chcela by som, aby vo vašich životoch boli tieto veci, ale toto ľudstvo odbočilo zo svojej cesty a ohrozilo večný život. Teraz Boh chýba vo veľkej časti ľudstva a nehovorte, že ste to nevedeli, pretože vaše správanie spôsobuje Jeho  hnev, ale Ja som tu, aby som vás varovala: vykročte na cestu svetla, milujte Pána a On premení vaše srdcia tým, že nechá zostúpiť pokoj a radosť.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

Dnes bola Panna Mária spolu so svätým Jozefom a usmievala sa. Panna Mária hovorí, že dnes na prítomných zostúpi veľa milostí.

 

Trevignano Romano 5. decembra 2020

Drahé deti, ďakujem za to, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, cítim vo vašich srdciach málo pokoja, ale pamätajte, že Ja som s vami.

Deti moje, dnes ešte nie je skutočný čas prenasledovania, ale čoskoro vám nanútia jediné náboženstvo, ktoré už nebude kresťanské. Neuvažujte hlavou, ale proste o pomoc Svätého Ducha, aby vám mohol vždy pomôcť. Ničoho sa nemusíte báť, keď ste s Kristom.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním a s Ježišom uprostred vás.

 

Trevignano Romano 8. decembra 2020

Drahé deti, ďakujem za to, že ste tu v modlitbe a že ste si uctili Nepoškvrnené Počatie.

Deti moje, od dnes Svätý Duch bude stále viac vanúť na moju Cirkev a na jej deti. Pamätajte na to, milujte Pána.

Drahé milované deti, ste mojím malým zvyškom. Buďte mojím malým stádom, aby som vás vždy mohla dať pod môj Požehnaný plášť a tak vás ochrániť.

Moje vyvolené deti, želám si, aby ste počúvali tých, ktorých som si vyvolila, aby evanjelizovali, pretože oni majú znak Boha, ktorým je láska, radosť a pokoj.

Deti, Ja, Nepoškvrnená a Spoluvykupiteľka sveta, vás znova pozývam, aby ste sa v tomto období veľa modlili. Svet a ľudstvo potrebujú mojich Apoštolov; počúvajte ich hlas a zjednoťte sa s nimi v speve Sláva Pánovi. Čoskoro ohlásim návrat môjho Syna. Nebojte sa, nikdy vás nenechám samých. Ste moje deti a Ja vaša Matka.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a svätého Ducha. Amen.

Panna Mária dnes mala belasý odev, bola obklopená nádherným svetlom a mala veľa zlatých a strieborných hviezd, ktoré žiarili pod jej nohami.

 

Trevignano Romano 12. decembra 2020

Deti moje, ďakujem za to, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, toto je čas vybrať si. Vaše rozhodnutie bude musieť byť pre život alebo pre smrť, pre svetlo alebo temnoty.

Deti moje, počúvajte slová ohlasovateľky Príchodu môjho Syna Ježiša.

Deti moje, nerozptyľujte sa a modlite sa, pretože vojna medzi dobrom a zlom sa už začala. Modlite sa s vašimi rukami spojenými s mojimi. Odteraz budú udalosti nasledovať jedna za druhou. Rýchlo sa obráťte, čas sa skončil.

Teraz vás nechám s mojím Svätým Požehnaním v mene Otca, Syna a svätého Ducha.

Amen.

 

Trevignano Romano 15. decembra 2020

Posolstvo Ježiša:

Moje drahé deti, ďakujem vám za vaše Áno každého dňa.

Dcéra moja, píš, aby sa to dostalo všade.

Moji milovaní synovia (kňazi). Ja som vám dal svetlo a vy ste objali temnoty. Ja som vás posvätil a vy ste objali svet. Kajajte sa a proste o odpustenie za to, čo robíte mojej Cirkvi. Proste o odpustenie veriacich za to, že ste ich kŕmili mnohými klamstvami. Neviete, že robíte rozhodnutia, ktoré budú odmenené večným ohňom? Kajajte sa a s láskou a dobrotou zhromaždite stádo a vyučujte cestu posvätenia. Počujte hluk zemetrasení, počujte sopky, ktoré sa prebudia, pozrite sa na toto ľudstvo, ktoré stratilo hodnoty a lásku a naplnilo sa pýchou a nadutosťou, zabudlo na pokoru. Ja sa na vás pozerám a vy ste sa stali ako roboty, zbavení všetkej ľudskosti. Zachráňte sa, pretože hnev môjho Otca je už na vás. Milujte sa navzájom medzi bratmi a buďte verní Bohu. Vráťte sa k Nemu, ktorý je jediná pravá láska.

Teraz Ťa nechám s mojím požehnaním Najsvätejšej Trojice.

Tvoj drahý Ježiš

 

Trevignano Romano 19. decembra 2020

Drahé deti, ďakujem za to, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, svet je bez Boha, všetko je bez Boha: ľudia, politika, masmédiá pasívne prijali to, čo im vnuká démon, aby dokončil dielo zničenia, ale vy, vyvolené deti, nie ste sami, pamätajte, že sme s vami.

Deti, počas týchto zvláštnych Vianoc prežívajte pokoj a radosť z príchodu Spasiteľa, ktorý, tak ako vtedy, príde v pokore. Nebojte sa, strach prekonávajte modlitbou. Kto je v Kristovi, má istotu, že nebude zasiahnutý.

Deti, buďte jednotné, budete potrebovať jeden druhého; čoskoro príde bieda a vy musíte byť pripravení pomôcť si navzájom medzi bratmi.

Milujem vás a utešujem vás, keď ma vzývate.

Taliansko sa bude veľmi triasť, modlite sa!

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca a Syna a svätého Ducha.

Amen.

 

Trevignano Romano 22. decembra 2020

Deti moje, ďakujem za to, že ste tu v modlitbe.

Deti, moji maličkí, Ja, vaša Matka, som stále s vami. Pamätajte, že toto je najhorší čas, aký kedy ľudstvo prežívalo, ale napriek tomu toto je čas Požehnania. Malé stádo bude požehnané, aby sa stalo silným a zvládlo akúkoľvek udalosť.

Pozrite sa do hĺbky svojho srdca a nájdete radosť z obnoveného života, silu, s ktorou aj zlo bude utekať pred vami. Pán má pre vás v zásobe veľa darov. Radujte sa z príchodu Spasiteľa.

Modlite sa za Ameriku, pretože strety medzi politikmi a medzi bratmi budú veľmi silné.

Dajte si pozor, čoskoro budú lavíny.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca a Syna a svätého Ducha. Amen

 

 

 

Trevignano Romano 24. decembra 2020

Posolstvo Ježiša o 23:20 hod.

Moja nevesta, si tu a čakáš na svojho ženícha.

Ja som zhromaždil tieto rodiny, pretože chcem, aby ste zdieľali lásku, lásku skutočnej rodiny, silnú lásku. Aj Ja som sa narodil v rodine plnej lásky a tak ako ja, aj vy musíte rozdávať a byť príkladom mojej veľkej lásky. Nech sú vaše rodiny príkladom jednoty, sily a lásky. Vychovávajte svoje deti s láskou tak, aby mohli učiť iných. Všetci očakávajte moje narodenie!

Niektorí komentujú posolstvá, ktoré moja Matka dala ľudstvu, hovoriac: ktovie, čo sa stane, kedy sa to stane, uvidíme časom. Verte tomu, čo vám bolo povedané, pretože čas sa skončil, takže Varovanie je blízko. Ja sa vrátim v sláve, kým moji anjeli dajú korunu Kráľovi, ktorý sa narodí. Vrátim sa s mojou mocou, s mojou láskou a s mojou veľkosťou. Všetci mi uveria a budú spievať hymny Pánovi spolu s mojimi anjelmi. Vrátim sa, aby som vás vzal domov, kde si zaslúžite radosť a prosperitu.

Udržujte svoje rodiny zjednotené, odpustite staré krivdy, milujte sa navzájom ako Ja milujem vás. Milujem vás viac ako čokoľvek iné na svete. Teraz čakajte a modlite sa. Hladkám vás jedného po druhom a pripomínam vám moju lásku k vám.

Miluj ma, nevesta moja, miluj ma a vopred ochutnáš slasti môjho sveta. Milujem ťa. Ďakujem, že ste ma prijali vo svojom dome.

Žehnám vás v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 27. decembra 2020

Drahé deti, som Nepoškvrnené Počatie. Prichádzam, aby som vás ešte raz poučila pre časy, ktoré prídu.

Moje milované deti, prečo ešte stále hovoríte o veciach sveta, plánujete si svoju budúcnosť a rátate s pozemskými vecami? Radím vám, aby ste viac mysleli na duchovné veci. Nehnevajte sa na to, čo sa deje okolo vás. Žiaľ, najväčší nepriateľ človeka je Ego, ktoré toto ľudstvo nemá silu úplne odstrániť z vlastného života. Buďte si istí, deti moje, že každý z vás ponesie zodpovednosť za vlastné skutky pred Bohom a voči blížnemu. Odpustite, pretože to, čo príde, bude oveľa horšie ako to, čo žijete, choroby a vírusy budú horšie, ale vy máte jedinú liečbu, modlitbu a neustálu dôveru Bohu.

Deti moje, nie ste sami a nemajte strach, jediná dôležitá vec je vybrať si, na ktorej strane stojíte, pretože toto bude konečný účet pre večný život.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním, spolu s požehnaním Otca, ktorý vás nesmierne miluje.

 

Trevignano Romano 29. decembra 2020

Drahé deti, ďakujem za to, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, pozrite na svet, dosiahol zničenie. Žiadala som vás a naďalej vás žiadam, aby ste sa modlili Svätý Ruženec a aby ste sa zverili Bohu, vašej jedinej spáse. Idete po ceste plnej nebezpečenstiev, a napriek tomu neveríte. Otvorte svoje oči, buďte jednotní a buďte jedna rodina, aby ste si mohli navzájom pomáhať. Čoskoro uvidíte veľa vecí, budete svedkami aj konca tohto boja a spolu s Ježišom zvíťazíte, nebojte sa.

Koľkí veria, že toto všetko rýchlo prejde; nechali ste sa vymodelovať tým, čo hovoria mocní, svetová elita, bez toho, aby ste pochopili, čo sa deje. Dajte si pozor, nie vždy to, čo vám povedia, bude pre vaše dobro.

Modlite sa za Taliansko a za svet, ktorý je vo veľkom nebezpečenstve.

Vatikán bude veľmi otrasený, mnohí preláti budú v srdci cítiť tmu.

Ja sa zverujem do vašich modlitieb, vyvolené deti, aby to, čo príde, mohlo byť zjemnené.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca a Syna a svätého Ducha. Amen.