Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/02

15. 9. 2021

Trevignano Romano 3. februára 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, ďakujem za vaše modlitby. Ja, vaša Matka, som tu; dotýkam sa zeme, aby som vás poučila; som mama, ktorá vás zdvihne, keď padnete, ktorá vás vezme z bahna a odtiaľ, kde sa niektoré stvorenia nachádzajú. Som to vždy ja, kto osuší vaše slzy, kto vám vráti nádej a svetlo môjho Syna, aby vám osvetlilo cestu.

Deti moje, som vaša Matka: prečo nevyužijete Milosrdenstvo, ktoré na vás zostupuje, aby ste zmenili svoj život?

Milované deti, modlite sa za Cirkev, pretože boj je už predo dvermi. Bude prežívať svoje umučenie. Veľa sa modlite, bez prestávky.

Silná búrka otrasie svetom a vy ešte stále strácate čas a viažete sa na pozemské veci.

Deti moje, všetko je pre vás pripravené; mlieko a med zostúpia z hôr; je pre vás pripravený pokoj, láska a veľká ľahkosť; ale prosím vás, verte a žite moje posolstvá.

Deti moje, dnes zostúpi veľa milostí. Svedčite, buďte vďační Bohu za veľkú lásku, uznajte ho ako jediného pravého Boha.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen

 

Trevignano Romano 6. februára 2021 

Drahé deti, ďakujem vám za to, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach. 

Deti moje, mnohí z vás čakajú na Varovanie, akoby to bolo iba milosrdenstvo, ale pamätajte, deti, že to bude aj udalosť, ktorá chirurgicky odhalí váš život.

Deti moje, prišla som medzi vás, aby som zhromaždila môj malý verný zvyšok.

Deti, nebuďte ako farizeji, nebuďte falošní. Pamätajte, že Ja vidím vaše srdcia a mne nikdy nič nebude skryté.

Deti, vždy vydávajte svedectvo a majte odvahu. Občas cítite strach pred posudzovaním druhých, tak ako to urobili apoštoli a niektorí z nich zo strachu zapreli Ježiša; napriek tomu On si ich vybral.

Deti, modlite sa za mocných zeme, aby nešli cestou, ktorú zvažujú, pretože na ich plánoch budú závislé moje deti a ich budúcnosť; plánujú sa vojny.

Deti moje, som tu a milujem vás. Všade vytvárajte modlitebné večeradlá, svet vás dnes potrebuje.

Modlite sa za Cirkev a za svojich vládcov.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 9. februára 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Deti moje, vy, ktorí ma prijímate vo svojom srdci, vám hovorím: Ježiš je bližšie, ako si myslíte. Moji maličkí, všetko je pre vás pripravené; nikdy sa nebojte, keď ste v Kristovi.

Deti, modlite sa za časy, ktoré prichádzajú, pretože to bude jedna dramatická udalosť za druhou a majestátne znamenia a bude ťažké pochybovať o ich pôvode, s výnimkou tých, ktorí už sú na strane Satana, a tých, ktorí majú zatvorené srdce.

Deti moje, plačem pre Rím, ktorý sa obrátil chrbtom k Bohu a ktorý myslí viac na moc. Ach, Rím; čoskoro bude hltať prach svojej skazy.

Deti moje, modlite sa za južné Taliansko.

Deti, modlite sa za Ameriku, pretože poslúcha diabolské plány.

Deti, pripomínam vám, že modlitby zmiernili mnoho udalostí; prosím vás, pokračujte v modlitbe. Vystupujete na Golgotu a nesiete kríže; postite sa a prinášajte obety.

Teraz vás nechám s mojím požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 13. februára 2021
Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Moje milé deti, ako veľmi by som vás chcela dať do prvých radov medzi mojich bojovníkov, mojich vojakov svetla. Buďte dôstojní, milujte môjho Ježiša, nebuďte zachmúrení, ale usilovne milujte.

Deti, mnohí z vás budú v tomto období premenení a naplnení Duchom Svätým, aby boli schopní mať naše svetlo. Mnohí ďalší sa budú cítiť prázdni, takmer s pocitom, že nemajú Božiu útechu. Tento stav spôsobí, že budete veľa trpieť, ale nebojte sa, Boh vás nikdy neopustí. Tento stav vám pomôže pochopiť, aké to je, keď sa hoci aj nevedomky vzdialite, a kde by ste mohli skončiť. Pamätajte, že toto utrpenie bude, naopak, pre povznesenie vášho Ducha.

Deti, pripravujeme vás na Varovanie; urobí vás to silnejšími ako predtým, vo viere a modlitbe, preto sa nebojte, utrpenie prinesie Milosť.

Modlite sa, deti, pretože zlí ľudia sa budú zahrávať s týmto ľudstvom a povedú ho do priepasti, ale vy bojujte a milujte a nikto sa nedotkne môjho verného zvyšku.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 16. februára 2021
Moji milovaní, ďakujem vám za modlitby, ktoré prednášate, aj v tichosti; každé gesto, každé slovo adresované Bohu je modlitbou.

Deti, naďalej vás žiadam, aby ste boli svetlom sveta a mečom, ktorým sa obránite; my vám dáme maximálnu ochranu, ale vy sa modlite, hovorte o Bohu s pokojom a jemnosťou, bez strachu vysvetľujte to, čo vám bude povedané z neba, pretože Duch Svätý vás bude sprevádzať.

Deti, modlite sa za Rusko, Čínu a Ameriku, ktoré budú príčinou zmätku vo svete.

Bez akýchkoľvek pochybností sa odovzdajte Bohu Spasiteľovi; buďte pripútaní k pravej náuke. Modlite sa za tých, ktorí sa boja týchto okamihov temnoty, ktoré prichádzajú; ja im hovorím: nebojte sa, musíte iba túžiť po raji.

Na svete je toľko zbytočných úmrtí, pretože skláňate hlavu pred svetovou elitou. Buďte opatrní, deti moje, zlo využíva vašu duchovnú a fyzickú slabosť na to, aby na vás zaútočilo. Z tohto dôvodu vás žiadam, aby ste boli silní vo viere, pretože iba tak budete schopní vydržať, vzdať sa (pozemských vecí) a pokračovať v evanjelizácii.

Deti moje, sopky sa prebudia takmer súčasne. Príroda sa búri proti tomuto nevďačnému a hriešnemu ľudstvu.

Deti, modlite sa za Cirkev, prebieha (tam) rozkol. Cirkev sa znovuzrodí. Žiaľ, moji milovaní synovia (kňazi) si zvolili cestu klamstva, kvôli čomu na veriacich zostúpili temnoty. Pamätajte, že za všetky svoje skutky sa budete zodpovedať Bohu. Vediete moje stádo do hriechu, už neberiete do úvahy hriech. To, čo učíte, už nie je pravé učenie a za to sa budete zodpovedať.

Na túto zem onedlho zostúpia temnoty a znamenia na nebi budú čoraz veľkolepejšie; obráťte sa hneď teraz!

Na verejnosti sa čoskoro objaví Antikrist a svojím konaním sa bude zdať ako nejaký svätý; bude hovoriť aj o Bohu, ale pozor, deti, pozor!

Vždy žite moje posolstvá a zhromažďujte čo najviac duší.

Dcéra moja, ďakujem ti, že si mi vždy verná; Ježiš ti bude nablízku a ja ťa uteším v tejto veľkonočnej obete.

Teraz vám nechám moje požehnanie v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 20. februára 2021
Posolstvo Ježiša

Deti moje, ako veľmi trpím! Ja som medzi vami. Plačem kvôli všetkému utrpeniu, ktoré mi spôsobujú!

Milované deti, ach, ako veľmi trpím! Čo mi to robí moja Cirkev! Už som tu a ľudstvo ešte stále neverí; nechápe, akú veľkú bolesť cítim, akú bolesť pre túto moju Cirkev; otočila sa mi chrbtom, pritom ja som ju postavil spolu s Petrom. Je to moja Cirkev a nedovolím, aby sa jej zmocnil diabol, ale znovuzrodí sa v sláve.

Deti moje, dávajte si pozor na falošné náuky, nepadnite do tejto pasce. Moji vyvolení (kňazi) sa budú zodpovedať za to, čo robia!

Modlite sa za pravých kňazov, tých, ktorí patria Ježišovi Kristovi, pretože nastáva prenasledovanie.

Spievajte chválospevy Pánovi, svojmu Bohu, lamentujte (?) kvôli tomu všetkému, čo sa stane, a kričte, že Ja som tu.

Deti moje, teraz sa obráťte! Modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite! Časy, ktoré prídu, budú pre očistenie zeme. Nič z toho, čo poznáte, neostane na tejto zemi, a vy ešte stále myslíte na pozemské veci. Vyspovedajte sa a buďte pripravení, pretože čas sa končí. Buďte pripravení v modlitbe, buďte v mojej Milosti.

Dcéra moja, nes moje utrpenie s radosťou; táto Veľká noc bude špeciálna.

Pozri, dcéra moja, pozri sa na túto drahocennú krv; je pre všetkých, dokonca aj pre moje nevďačné deti a pre hriešnikov, ktorí nechápu.

Dcéra moja, ako veľmi budeš trpieť na túto Veľkú noc, koľko utrpenia pre všetkých hriešnikov. Pomôž mi, moja milovaná, pomôž mi. Urob to s radosťou pre svojho Pána. Ja som tu, aby som vás očistil.

Teraz na vás zostúpi Duch Svätý. Chcem vás všetkých očistiť. Buďte pripravení, inak nebudete schopní zvládnuť to, čo vás čaká. Prečo sa tvrdohlavo držíte pozemských vecí? Odpúšťajte, milujte, buďte láskaví, nebuďte ľahostajní. Môj Duch je medzi vami a zostane s vami.

Deti moje, buďte spolu viac ako predtým, pomáhajte si, pretože čoskoro bude všetky stratené. Oheň a voda sú pripravené, ale vy budete mojimi Anjelmi uchvátení a prenesení na bezpečné miesto, kým sa znovuzrodí ako raj: v nové obdobie, novú zem, nové nebesia. Nasledujte mňa a moje stopy, Ja som pravda, cesta a život.

Tento dom je požehnaný, budú tu prebývať moji anjeli, aby vás chránili.

Deti moje, ničoho sa nebojte, ja som vás každého jedného označil, tak ako satan označil svojich verných.

Deti, koľko duší ste ku mne zhromaždili, koľko duší!

Teraz prejdem okolo vás, aby som vás po jednom požehnal; kľaknite si a skloňte hlavu, majte večný život v mene Otca, v Mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

Váš drahý Ježiš

 

Trevignano Romano 23. februára 2021
Deti moje, ďakujem vám, že ma vždy prijímate do svojho srdca.

Milované deti, rozhliadnite sa okolo seba; toto je čas skazy, zmätku a hlavne rozhodnutí; ste pozvaní rozhodnúť sa, na ktorej strane chcete byť, preto vám hovorím: existuje len jeden spôsob, ako sa správne rozhodnúť; nasledujte Evanjelium, Božie Slovo, a modlite sa; nechajte Jeho svetlo vstúpiť do vašich sŕdc. Iba tak budete schopní pochopiť, ktorá cesta je pravá. Klamstvá tohto sveta sú škodlivejšie ako akákoľvek choroba; pozrite sa, koľko samovrážd, najmä detí. Diabol je vo svojej plnej sile, z tohto dôvodu prosím rodiny: naučte svoje deti modliť sa, vysvetľujte im, že iba vďaka nej môžu mať pokoj a vyrovnanosť v srdciach, pretože bez Božieho svetla je temnota. Pokrstite svoje deti, aby mohli kráčať k svätému životu.

Deti moje, svet a ľudstvo sú na okraji priepasti; posilňujte sa vo viere a v modlitbe, pretože čoskoro sa objaví Antikrist.

Deti, majte nádej, že sa všetko obnoví, aby existoval nový svet pokoja, nádeje a lásky; všetko je pripravené na tieto udalosti, ale najskôr musíte prejsť súžením a prenasledovaním. Pozrite sa na znamenia, buďte odvážni, My vám budeme nablízku.

Deti, robte pokánie a obráťte sa k jedinému pravému Bohu, Bohu pokoja, lásky, milosrdenstva a spravodlivosti.

Teraz vás nechám s mojím požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 27. februára 2021
Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Požehnané deti, množstvo mojich sĺz je vyliatych pre tých, ktorí ma ešte stále nepočúvajú, ktorí nežijú podľa posolstiev, ktoré vás roky sprevádzajú, aby sa váš život mohol zmeniť a aby sa vaše srdce mohlo otvoriť milosti.

Deti moje, v tejto chvíli je svet pod nadvládou zla, ktoré sa už prestalo skrývať a otvorene si vás chce podmaniť; demokracia sa skončila a objavila sa diktatúra.

Deti moje, prosím vás, aby ste boli pevní vo viere, inak riskujete, že stratíte celú cestu, ktorú ste doteraz prešli. Milujte Ježiša a kríž a budete mať spásu.

Deti moje, toto je chvíľa veľkých skúšok a očistenia. Prosím vás, aby ste sa nenechali uspať, ale bdejte. Modlite sa, deti, veľa sa modlite a napriek všetkému majte vo svojom srdci radosť a pokoj; to je viera.

Všetkých vás milujem, pretože všetci ste moje deti.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.