Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/05

7. 6. 2021

 

Trevignano Romano 1. mája 2021

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, vy ste boli varované pred všetkým tým, čo príde. Žiadam vás iba, aby ste sa bez akéhokoľvek strachu chytili mojich rúk. Viete, čomu idete v ústrety v týchto časoch. Násilie, rúhanie a zmätok sú už vo svete, ale pre vás je to čas svedectva a prijatia Ducha Svätého.

Deti, vaša vytrvalosť bude dnes odmenená množstvom milostí.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 3. mája 2021

Drahé deti, ďakujem, že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach a ďakujem, že ste ohli svoje kolená.

Milované deti, ste uprostred duchovnej bitky, ktorú ešte ľudstvo nezažilo.

Deti, buďte pevní vo viere a modlite sa, veľa sa modlite, aby ste boli pripravení, keď príde čas. Pamätajte, že útrapy budú súčasťou týchto čias, ale nezabudnite, že čím väčšie je utrpenie, tým väčšie budú milosti.

Deti moje, vojna medzi dobrom a zlom je na zemi, tak ako to bolo aj v nebi, ale vy sa nesmiete báť, pretože ten, kto bude žiadať o Jeho pomoc, bude mať Jeho ako prvého utešiteľa, lásku a víťaza, a vy spolu s Ním. Neživte temnoty, ale rýchlo sa obráťte, čas sa končí. Bez váhania choďte tam, kam vás Ježiš zavolá, a nič vám nebude chýbať. Buďte prorokmi týchto čias, choďte a hlásajte nekonečnú lásku Boha, aj moju lásku Matky.

Deti, dnes bude veľa milostí, ktoré tu zostúpia. Vždy majte odvahu viery. Všetko je pripravené pre môj malý zvyšok. Pamätajte, že ak Boh dovolí toto všetko, je to preto, aby vám dal možnosť slobodne si vybrať.

Teraz vám dám moje materinské požehnanie v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. mája 2021

Večeradlo v Poľsku

Drahé milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, žiadam vás, aby ste sa modlili za východnú Európu, pretože odtiaľ prídu vaše utrpenia. Žiadam celé ľudstvo a všetky národy, aby si často kľakli a prinášali obety; toto bude vaša jediná záchrana.

Žiadam vás, milované deti, nikdy sa nesmiete báť, kým budete pevní vo viere. Ja pošlem túto svoju dcéru tam, kde to bude možné, aby sa otvorili vaše srdcia a pre vaše obrátenie, pretože už niet času. Všetko je pre vás pripravené.

Deti moje, pamätajte, že ste vo svete, ale nie ste zo sveta.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Dnes na vás zostúpi veľa milostí.

 

Trevignano Romano 12. mája 2021

Večeradlo v Poľsku

Moje milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, časy, ktorým idete v ústrety, budú plné bolesti. To je dôvod, prečo prichádzam na zem, aby som zjednotila moje deti rozptýlené po celom svete. Prosím vás, zľutujte sa nad mojím Ježišom, ktorý viac ako predtým je preklínaný a týraný; toto správanie ho neustále bičuje bez akéhokoľvek zľutovania.

Milované deti, čoskoro príde človek, ktorý bude oslavovaný mocnými všetkých národov, ale to bude antikrist; ten čas je už blízko. Vo všetkých častiach sveta sa začne prenasledovanie, ale nebojte sa, pretože Ja budem vždy s vami, aby som vás chránila.

Deti moje, nebojte sa pravdy a svojej viery; radím vám vždy nasledovať Sväté Evanjelium.

Dnes na vás zostúpi mnoho milostí.

Nechám vás s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 13. mája 2021

Večeradlo a procesia k úcte Panny Márie Fatimskej (lokalita Poľsko)

Moje milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe v tento veľmi špeciálny deň.

Milované deti, tak ako vo Fatime, aj dnes vás žiadam, aby ste sa čím skôr obrátili, pretože čas sa už končí.

Deti moje, dnes ste modlitbou a svojou vierou potešili moje Najsvätejšie Srdce, a žiadam, aby ste svoju vieru vždy udržiavali pevnú, a Ja vám sľubujem moju svätú ochranu.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 18. mája 2021

Deti moje, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, nečakajte do poslednej chvíle, ale uchopte moje ruky a nechajte sa preniesť tam, kde nie je neprávosť, pýcha a nadutosť.

Deti, zem čoskoro utŕži najväčšie očistenie, vody zaplavia Zem a oheň zostúpi z neba. Buďte odvážni vo viere a podriaďte sa Ježišovi, svojmu Bohu. Spása bude pre môj ľud. Nebojte sa, ale buďte pripravení.

Modlite sa za Cirkev; odtiaľ prišli rozdelenia a hovorím im: KAJAJTE SA skôr, kým nie je príliš neskoro, to preto Ježiš trpí.

Modlite sa, deti moje, pretože povstania budú stále silnejšie.

Modlite sa za svätých kňazov, pretože to budú potrebovať.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 22. mája 2021

Milované deti, ďakujem, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Deti moje, ako veľmi trpím, keď vidím mojich vyvolených synov, ako akceptujú zákony satana. Niekedy aj veriaci sa nechali zatiahnuť do tohto boja proti Bohu, ale myslíte si, že viete viac ako Boh? Myslíte si, že môžete prijať všetky milosti len preto, že ste sa roztržito pomodlili, bez toho, aby ste otvorili svoje srdcia?

Milované deti, v zjaveniach som vás pripravila na túto chvíľu, no nebola som vyslyšaná, ale vysmievali sa mi a obviňovali ma, že zacláňam môjho Syna Ježiša. No vari Ježiš, keď bol na kríži, nepovedal, že budem vašou Matkou? Prečo popierate všetko to, čo sa stalo? Čo sa vám stalo, deti moje, moji maličkí? A predsa Boh je silnejší ako satan, ale vy chcete radšej žiť vo svete  bez akejkoľvek obety.

Deti, modlite sa za Cirkev a za kňazov, pretože budú musieť vzdorovať zlu.

Zajtra, počas svätej omše, ak budete mať otvorené srdce, na vás zostúpi Duch Svätý.

Modlite sa za Venezuelu.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. mája 2021

Bratia moji, ďakujem vám za to, že ste tu v modlitbe.

Dnes by som vám chcel pripomenúť: Ja som prítomný pri každej svätej omši. Cítim veľkú bolesť, keď ma neustále urážate, keď vidím mnoho z mojich detí, hlavne mojich vyvolených, znesväcovať moje telo nedostatkom úcty. Keď Ma beriete do svojich poškvrnených rúk, Ja v tej chvíli hľadím na vás a plačem, veľmi plačem.

Príde hlad a iné, ešte horšie vírusy. Ak sa nezveríte Mne a  nevezmete za ruku moju Najsvätejšiu Matku, kam pôjdete sami? Všetko vám bolo zjavené, ale ste slepí a hluchí.

Silný vietor pozametá tento vírus. Žiadam vás, aby ste sa modlili k Božiemu milosrdenstvu, inak vás zasiahne iný strašný vírus a nebude žiadna záchrana.

Modlite sa, aby vám nebola odňatá Eucharistia.

Počúvajte pravdu, ohlasovanú z kazateľnice jedného vrchu, požehnaného mojím Otcom, a váš život spolu s vaším telom budú žiariť obrovským svetlom.

„Ježiš ma pozýva, aby som si prečítal druhý Jánov list, kapitola 1“

Teraz vás žehnám v mene Otca, v Mojom mene a v mene Ducha Svätého.

Váš Ježiš

 

Trevignano Romano 29. mája 2021

Drahé deti, ďakujem, že ste vypočuli moje volanie vo svojich srdciach.

Milované deti, prijali ste poznanie ako svoju spásu, ale málo je tých, ktorí uverili v jediný pravý liek, ktorým je Boh a Viera. Dali vám ochutnať ovocie zatratenia, nechali vás veriť, že je to vaša jediná spása. Tak, ako sa stalo kedysi, padli ste do pokušenia a do pekelnej pasce. Pamätajte, deti: Kríž zachraňuje.

Deti, modlite sa za Cirkev, kde bolo zatvorené Božie Slovo z dôvodu mojich vyvolených synov, ktorí arogantne a s nadutosťou neveria v zjavenia a v moje rady, ale veria v jediného boha, ktorým sú oni sami, a neuznávajú už moju prítomnosť.

Milované deti, modlite sa, pretože zem sa čoskoro vzbúri.

Deti, dnes vás pozorujú anjeli z neba. Žiaľ, zmätok je medzi politikmi a medzi vami, bratmi; iba modlitba vás môže oslobodiť z týchto pút.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Poznámka k odseku hore, treba to chápať takto:

Deti, modlite sa za Cirkev, kde mnohí moji vyvolení synovia neohlasujú Božie Slovo, ale ich myšlienky, a plní pýchy sú hluchí voči volaniam z neba.