Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/06

23. 7. 2022

 

Trevignano Romano 1. júna 2021

Drahé deti, nebom milované, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a za to, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, žiadam vás, aby ste nasledovali Boha, ktorý je láska, jediná pravá a nekonečná láska; buďte zjednotení v Jeho láske. Iba tak bude môcť byť všetko oslobodené od pekelných nástrah.

Deti moje, majte čisté srdce a budete môcť vojsť do nebeského kráľovstva. Veď Ja som bola zverená Jánovi, chlapcovi so srdcom dieťaťa. Iba on mohol chrániť milosť.

Deti, verte Bohu a nasledujte jeho prikázania; nenechajte sa rozptyľovať vecami tohto sveta, ale majte pohľad vždy upriamený na nebo.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice. Amen.

 

Trevignano Romano 3. júna 2021

Požehnané deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, keby ste vedeli, aká veľká je moja láska Matky k vám!

Deti, Ja som tu, aby som vás znova prosila o obrátenie vašich sŕdc.

Drahé deti, buďte blízko môjmu srdcu a srdcu môjho Syna Ježiša; len tak dosiahnete spásu.

Deti moje, prenasledovanie je už v plnom prúde, ale nemusíte sa báť, ak ste v Kristovi, lebo nič vám nebude chýbať. Príde hlad, ale ten, kto je s Ježišom, musí byť pokojný.

Deti moje, modlite sa, aby sa nezatvorili kostoly a aby vám nebol odňatý pokrm večného života. Modlite sa za mojich milovaných synov (kňazov) a za tých, ktorých som Ja povolala pre spásu ľudstva; spoznáte ich podľa tváre plnej lásky.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Panna Mária bola oblečená v bielom a v jednej ruke držala Ježišovo srdce.

 

Trevignano Romano 8. júna 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Milované deti, často vás žiadam, aby ste boli pre svet zažatými plameňmi, ale niekedy ste ľahostajní.

Deti, ako Ježiš povedal svojim apoštolom: vaša reč nech je áno-áno, nie-nie; čo je navyše, pochádza od zlého. Obráťte sa a buďte pripravení na to, čo prichádza.

Milované deti, nerozmýšľajte, keď ste vo viere. Ľudské uvažovanie nikdy nedokáže pochopiť to, čo pre vás Boh pripravil. Niekedy vás pozorujem, ako hľadáte dátumy a časy, ktoré pozná len Boh, ale jednu vec vám chcem odhaliť: pozrite sa okolo seba; aj keď sa vám to zdá ako náhoda, Ja vás všetkých spájam dokopy. Pamätajte, že to nie je vaše rozhodnutie, ale Moje.

Chcela by som, aby si všetky moje milované deti boli nablízku, aby si navzájom pomáhali, keď príde čas, a chcem vás spojiť, aby ste bojovali poslednú bitku.

Deti moje, Boh pre vás všetko pripravil, NOVÉ NEBO A NOVÚ ZEM, kde bude pokoj a radosť; zmiznú choroby a náreky a všetko bude modlitba a láska k Bohu.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

(Nejednoznačný jazyk nás robí temnými. V skutočnosti čím bližšie sme k svetlu, tým väčší je tieň, ale keď my budeme svetlom, potom tma úplne zmizne. To ukazuje, akú veľkú váhu majú slová)

 

Trevignano Romano 12. júna 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Deti, prosím vás, aby ste počúvali moje rady a hlas môjho Syna, aby ste sa zachránili. Moji proroci veľa napísali a veľa hovorili pre spásu ľudstva, ale vy nepočúvate. Niektorí z mojich milovaných synov (kňazov) sa vzdialili odo mňa a od Boha bez toho, aby pochopili, že to nevedie k spáse, ale k záhube.

Deti, veľa sa modlite za tento svet, ktorý je teraz zahalený temnotou. Svetlo viery je veľmi slabé, a preto už nebude možné vyhnúť sa Božiemu súdu, ktorý príde čoskoro.

Deti moje, láskavo vás žiadam, aby ste si urobili ZÁSOBY, pretože sa blíži hladomor a mohli by ste sa ocitnúť v úplnom zúfalstve. Prozreteľnosť príde zo všetkých strán, nebojte sa, dôverujte Ježišovým slovám a uchovávajte ich vo svojom srdci. Žite podľa týchto posolstiev, buďte verní Božiemu slovu a Evanjeliu.

Srdce môjho Syna krváca pre hriechy ľudstva. Spasený bude ten, kto až do konca čias bude poslúchať moje volanie. Pamätajte, Ja vás veľmi milujem: KTO JE S BOHOM, nemusí sa báť NIČOHO.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 15. júna 2021

Ježišovo posolstvo

Deti moje a moji milovaní bratia, ďakujem za to, že ste vypočuli moje volanie; utešili ste ma svojou prítomnosťou a svojimi intenzívnymi modlitbami, ktoré vám vnuklo vaše srdce. Pozrite, dnes ste naplnili môj dom. Ako by som chcel, aby všetky kostoly boli také plné mojich bratov a chvál a piesní, ale toto sa už nedeje a moje telo je často znesvätené.

Drahí bratia, sme v čase spravodlivosti môjho Otca. Mysleli ste si, že tento čas nikdy nepríde, ale hľa, je tu; žiadam vás, aby ste znásobili modlitby, pretože čoskoro budete počuť, ako sa zem bude búriť a moria na celom svete sa budú zmietať. Vy ste mi neuverili, ale počúvali ste tých, ktorí vraveli, že všetko sa otočí a všetko bude ako predtým, ale nestalo sa tak. A napriek tomu stále neveríte a myslíte si, že milosrdenstvo všetko zachráni. Áno, správne, ale môj Otec je unavený zo všetkej ľudskej zloby. Ste ľahostajní ku všetkému a zvykli ste si dokonca aj na najkrutejšie veci, pretože máte pohľad obrátený iba na pozemské veci. Otvorte oči, buďte odvážni a prebuďte svoje spiace svedomia.

Bratia moji, mnohí z vás, ktorí sa dnes modlili srdcom, budú cítiť ako zostúpi Duch Svätý.

Teraz vás nechám s mojím Svätým požehnaním v mene Otca, v mojom Mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

Váš drahý Ježiš

 

Trevignano Romano 19. júna 2021

Milované deti, ďakujem vám za to, že ste tu v modlitbe a že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, cítim znepokojenie vo vašich srdciach kvôli týmto časom. Je tu veľa zmätku, preto by som vám chcela dať rady, aby ste spoznali, kedy môj syn Ježiš príde medzi vás a aby ste (to) lepšie chápali: keď budete počuť o vojnách, ktoré vypuknú na mnohých blízkych a vzdialených miestach; keď uvidíte, že sa v cirkvi šíri apostáza, kde veľkí teológovia skrývajú pravdu, vedú stádo do hriechu, popierajú Božiu spravodlivosť; keď hladomor (nedostatok jedla) bude jednou z mnohých nepovšimnutých správ; keď sa na ľudstvo rozšíria epidémie; keď budú silné zemetrasenia; keď uvidíte vody zaplavovať mestá; keď na nebi uvidíte znamenia, ktoré ste nikdy nevideli, toto budú zrelé časy, v ktorých sa Boží Syn vráti v celej svojej sláve.

Deti, toto sú moje pokyny: majte srdce otvorené pre Boha, aby ste mohli počuť jeho hlas, nájsť útechu a pochopiť jeho lásku, ktorá je ku každému z vás. Kto bude verný, ničoho sa nemusí báť.

Milujem vás a žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Po zjavení Najsvätejšej Márie prešiel pomedzi nás Ježiš a požehnal jedného po druhom.

Sláva Kráľovi kráľov.

 

Trevignano Romano 22. júna 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, modlite sa, modlite sa, modlite sa. Vojna je pred dverami. Modlite sa za mocných zeme, aby prijali iné rozhodnutia ako tie, ktoré sú už určené.

Modlite sa za Ameriku, ktorá bude potrestaná za to, že prijala všetko, čo je proti Bohu.

Znova vám hovorím: ak vo vašom živote nie je Boh a modlitba, nemáte nádej. Pozdvihnite hlas k chvále a počas dňa čítajte Bibliu.

Moje milované deti, cirkevné slobodomurárstvo chce jednu jedinú cirkev s jedným jediným náboženstvom, cirkev však musí nasledovať stopy svojich otcov, pretože je svätá, katolícka, apoštolská, založená na Petrovi. Už neuznávajú Ježiša v Eucharistii a mnohí z nich vedú moje deti do pazúrov diabla.

Deti, bude prenasledovanie, aj pre Ježišovo meno, ale ten, kto má vieru, nemá sa nikdy ničoho báť, lebo Ježiš bude vašou útechou a vaším pokojomJa, ktorá som vašou Matkou, spolu s mojimi anjelmi budem vždy chrániť môj malý zvyšok.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. júna 2021

Večeradlo v lokalite Rimini

Moje milované deti, ďakujem vám za modlitbu a za to, že som odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, vidím radosť, bolesť a vieru vo vašich srdciach.

Deti moje, hľa, Ja vás spájam do jedného hlasu pre nové Turíce. Všetko, čo príde, poslúži na očistenie vás a zeme od všetkého zla, ktoré, žiaľ, je čoraz silnejšie v týchto časoch a zasahuje mysle a duše mnohých mojich úbohých detí.

Moje drahé deti, nikdy sa nebojte. Toto je čas, keď príde veľa chorôb, ale je to tiež čas, keď vás Ježiš bude chrániť. Špeciálne na tých, ktorí majú skutočnú vieru, príde víchor (Duch Svätý), ktorý zasiahne všetky vaše srdcia.

Deti moje, modlite sa za Rusko, Ameriku a Čínu.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 29. júna 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Moje milované deti, démoni zakrývajú nebo, aby zatemnili vaše mysle.

Deti, tieto časy sú pripravené na to, aby sa potvrdili proroctvá, ktoré boli zjavené v týchto rokoch.

Deti, modlite sa za Cirkev, pretože čoskoro bude zjavená ohromujúca správa; moja milovaná Cirkev je v úplnom zmätku.

Deti moje, modlite sa, pretože čoskoro sa svet bude silno triasť. Zverte sa Ježišovi, On vás nikdy nenechá samých, a modlite sa za moje Nepoškvrnené Srdce, ktoré veľmi trpí.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.