Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/07

4. 9. 2021

 

Trevignano Romano 3. júla 2021

Milované deti, ďakujem vám za to, že ste tu, zjednotené v modlitbe, a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, ja som ešte stále tu z milosrdenstva Boha, ktorý vás chce zachrániť. Prosím vás, deti moje, neotáčajte sa Bohu chrbtom, ale modlite sa, modlite sa, modlite sa za toto stratené ľudstvo, modlite sa za Cirkev, kde neprávosť chce panovať.

Deti moje, žiaľ, málo je tých, ktorí majú pravú vieru, ale prosím vás, aby ste viedli svojich bratov na ceste Boha, ktorý je cesta, pravda a život.

Stanú sa veľmi zlé veci a nevidím, že by ste boli pripravení. Pripravte sa s plnou vážnosťou, aby ste mohli prísť do domu Otca, kde je už všetko pripravené. Nový Jeruzalem je blízko a Ja vás chcem mať v prvých radoch s radosťou, láskou a pokojom.

Teraz vás nechám s mojím svätým požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 6. júla 2021

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, pozrite sa okolo seba; nenechajte sa oklamať falošnými sľubmi démona.

Moje milované deti, všetko sa mení okolo vás i vo vás. Modlite sa za časy, ktoré prídu; iba s modlitbou budete schopní poraziť zlo.

Počujem hovoriť mnohých farizejov; dobre kážu, ale potom hrešia pred Bohom. Nebuďte ako oni, hovorte pravdu – to je jediná vec, ktorá vás môže urobiť slobodnými.

Nehľaďte na falošný pokoj, pretože čoskoro sa zmení na chaos. Ak ste v Bohu, nebojte sa. Ja tu nie som preto, aby som vás vystrašila, ale aby som vás postavila pred tvrdú, ale skutočnú realitu. To, čo sa stane, bude spôsobené ľudstvom, ktoré si myslí, že to zvládne bez Boha.

Teraz vám žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 10. júla 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Moje milované deti, knieža zla sa nezastavuje, ale napreduje s veľkou silou. Pozrite, čo robí. Žiaľ, vstúpil do myslí ľudí, aby s nimi mohli narábať iba mocní. Jedného dňa sa človek zblázni do takej miery, že ľudia budú napádať jeden druhého.

Deti moje, čítajte, čo je peklo, očistec a nebo. Mnohé z mojich detí neveria, najmä v existenciu pekla a večného zatratenia, napriek tomu, že vám to bolo povedané cez mnohé moje vyvolené deti (mystikov).

Deti moje, tak ako existuje dobro, tak existuje zlo, a ten, kto sa veľa modlí, aby zachránili stratené duše, pocíti prítomnosť Pána.

Rýchlo sa obráťte, už nemáte veľa času.

Deti, veľa sa modlite za Brazíliu a modlite sa za Taliansko, pretože zem sa bude veľmi silno triasť. Ja, vaša Matka, vás budem chrániť s mojimi svätými anjelmi. Nikdy sa nebojte, kráčajte ďalej a hovorte o mojom Synovi vo svätej pravde.

Teraz vám žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 13. júla 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe.

Deti moje, urobte si poriadok vo svojich životoch a majte silnú vieru. Budete to potrebovať, aby ste sa prispôsobili zmenám, ktoré nastanú.

Nečudujte sa tomu, čo sa deje okolo vás. Pamätajte, že čím viac sa bude šíriť neprávosť, tým viac bude chladnúť láska medzi vami. Boží hnev, ktorý sa nedá zastaviť, postihne toto ľudstvo, ale moje verné deti budú ochránené. Premena všetkého sa bude diať pred vašimi očami. Boh vždy skúša vašu vieru a ak Ja som ešte tu, je to preto, aby som vám ukázala cestu, ktorou máte ísť, aby ste ostali verní Bohu, a tak dostali úžasnú odmenu.

Deti moje, dajte si pozor na tých, ktorí vás žiadajú, aby ste veci sveta uprednostnili pred Bohom. Dobre počúvajte, keď vám niekto niečo hovorí; počúvajte a pochopíte, či sú to Božie slová alebo nie.

Vidím, že niektoré z mojich detí v týchto časoch ľahkovážne zanedbávajú modlitbu svätého ruženca, ale ešte raz vám hovorím: Svätý ruženec je najsilnejšia zbraň v boji proti zlu. Takže sa vás pýtam, deti: na ktorej strane chcete byť?

Žiadam vás, aby ste chodili na adoráciu, pretože vám prinesie veľa duchovných aj iných dobier. Buďte ako prví apoštoli, modlite sa s radosťou Ducha Svätého, buďte verní Svätému Písmu.

Moje milované deti, zanechajte nenávisť, posudzovanie, egoizmus a závisť; predo mnou nikto nie je lepší ako iný, všetci ste moje deti a chcela by som vás priviesť k svetlu. Nezarmucujte ma, ale buďte svedkami víťazstva môjho Nepoškvrneného Srdca.

Nikdy sa nesmiete báť, moja ochrana bude pre všetkých vás, verných a pokorných.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 15. júla 2021

Modlitba svätého ruženca v Umbrii

Správa od Ježiša

Ľud môj, ako môžete pochybovať o mojej prítomnosti v tomto chlebe?

Deti a bratia, nevidíte, že Ja vás chránim? Moja láska k vám je veľká a nikdy vám nič nebude chýbať. Živte sa mojím telom, kým máte takú možnosť; budete sa musieť skrývať, aby ste ma mohli prijať bez toho, aby ste ma nejako urazili. Čoskoro budete potrebovať jeden druhého a Ja budem vždy tu, pri vás a nechám zostúpiť veľa milosrdenstva pre tých, ktorí mi zostanú verní.

Žehnám vás.

Váš Ježiš

 

Trevignano Romano 17. júla 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste vo svojom srdci odpovedali na moje volanie.

Milované deti, modlím sa spolu s vami a najmä za mladých ľudí, ktorí svoju dušu vymieňajú za slobodu.

Deti moje, diabol chce priviesť do pekla čo najviac duší a mnohí podľahli najväčšiemu klamstvu ľudstva.

Deti moje, často sa ma pýtate, či naozaj bude vojna, ale vedzte, že tá duchovná je už vnútri mnohých z vás.

Moje milované deti, to, čo bolo predpovedané, sa stane. Veľa sa modlite, pretože Božia spravodlivosť príde nečakane, silnejšia ako kedykoľvek predtým, a mohlo by sa stať, že nebudete mať čas požiadať o odpustenie.

Znova prosím o zasvätenie Ruska môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, pretože odtiaľ prídu mnohé vecí.

Drahé deti, nasledujte pravý učiteľský úrad viery. Zostaňte nablízku svätým kňazom, ktorí vás budú veľmi potrebovať.

Deti moje, jednota a láska medzi vami dojíma Srdce môjho Ježiša; buďte deťmi svetla.

Teraz vám žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 20. júla 2021

Správa od Ježiša

Dcéra a sestra moja, ďakujem ti, že si tu v modlitbe.

Pozri okolo seba, ako si zvykli na tvoje zjavenia. Nevšímajú si a nepokľaknú, pretože necítia, že Ja som tu. Mnohí ma nespoznajú ani vtedy, keď sa vrátim.

Dcéra moja, už nemôžem prijať slzy mojej Matky, ktorá bola poslaná, aby vás sprevádzala a ukázala vám cestu spásy. Mnohí ľudia sú zaujatí svojou ľudskou prirodzenosťou, a preto Duch Svätý, ktorý bol poslaný, nebude môcť konať v ich srdciach, pretože sú zatvorené.

Dcéra, modlitba má byť jemnou, dôvernou komunikáciou so mnou a s mojou Najsvätejšou Matkou. Dovoľte Duchu Svätému zmeniť vaše srdcia, inak nebudete schopní zniesť to, čo prichádza.

Ja vás žiadam o jednotu, bratský vzťah, pokoru a lásku medzi vami; bez týchto pár vecí budete iba slepcami, ktorí budú sprevádzať ďalších slepcov. Nebuďte pokrytcami, ale vložte do modlitby srdce a predovšetkým zverte sa Mi a dôverujte Mi.

Ľudstvo sa príliš humanizovalo a srdce slúži iba na pulzovanie a telesný život, preto vám hovorím: nebuďte obielenými hrobmi, ale pozdvihnite svoju duchovnosť.

Deti moje, modlite sa za svätých kňazov, pretože oni vás vo chvíľach núdze budú utešovať.

Modlite sa za deti, aby mohli vyrastať v čo najväčšej ochrane.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano, 24. júla 2021

Rimini

Dcéra moja, vedz, že príde to, čo nikto nečaká. Čas uháňa a zrýchľuje sa.

Moja drahá dcéra, toto je najhoršie obdobie, aké ľudstvo prežíva. Mnoho ľudí trpí, no najmä tí, ktorí nepoznajú Boha.

Duchovná vojna je stále otvorená, ale ten, kto bude verný, sa nemusí ničoho báť. Hovorím svojim deťom svetla, že zlo sa ich nebude môcť dotknúť, takže buďte radostní a pokojní, pretože prozreteľnosť k vám príde bez váhania.

Vedzte, že toto je okamih voľby medzi dobrom a zlom. Vyberte si dobro, a teda večný život.

Deti moje, hovorím vám: všetko toto zlo sa skončí. Satan využíva najslabšie a najzraniteľnejšie duše, ale keď príde môj Syn, všetko bude nové a obnovené.

Svedčite o tom, že viera je radosť, láska a jednota.

Teraz vám žehnám v mene Otca i Syna i Ducha Svätého.

Ja, vaša Matka, som s vami.

 

Trevignano Romano 27. júla 2021
Moje drahé, milované deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste ohli kolená.

Deti moje, všetko sa dokonale napĺňa.
Otcovia budú musieť požehnať deti, manželia manželky a svätí kňazi vás všetkých.

Žiadam vás, aby ste si urobili krstné zriekanie sa zlého.

Zrieknite sa satana a verte v Pána – Spasiteľa.

Zrieknite sa jeho trikov a verte v Boha – Spasiteľa.

Zrieknite sa nenávisti, závisti a žiarlivosti a verte v Boha – Spasiteľa.

Zrieknite sa jeho nástrah, zmätku, pokušení mysle a verte v Boha – Spasiteľa.

Cirkev sa bude otriasať vo svojich základoch.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.