Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/09

13. 1. 2022

Trevignano Romano 3. septembra 2021

Moje drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Moje milované deti, dnes je môj Syn s vami, umierajúci, ale plný lásky ku všetkým.

Deti moje, mnohí žiadajú znamenia, ale aké znamenia chcete, keď z úst niektorých vychádza dym a nie Božie slovo? Okrem toho, neustále prosíte bez toho, aby ste ďakovali za všetko, čo máte.

Modlite sa za Cirkev, ktorá ochutnáva svoje mučeníctvo.

Modlite sa, deti moje, pretože svet je zahalený temnotou a vy sa musíte nechať spoznať ako žiariace svetlá, ísť vpred v pravde Božieho slova.

Deti moje, nemáte čas na to, aby ste sa strácali v malichernostiach, pretože Syn človeka príde čoskoro. Žiadam vás, aby ste svoj kríž niesli s láskou, aby ste boli očistení na zemi. Ak ho budete niesť s radosťou, budete mať veľkú odmenu, ale ak ho budete niesť so zúfalstvom, nebudete môcť zakúsiť sľúbenú radosť.

Modlite sa za sopky.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 4. septembra 2021

Deti moje, buďte pre svet svetlom, najkrajšími kvetmi mojej záhrady, najlepšími plodmi tejto vinice.

Ja som s vami a žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 7. septembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich trpiacich srdciach. Ja, vaša Matka, uteším vaše ubolené srdcia.

Deti moje, hľaďte na kríž a nájdite útechu. Ježišovi odovzdajte všetky svoje bolesti, obetujte urážky, ktorých sa vám dostane, pretože On ich premení na milosť.

Deti moje, prenasledovanie, o ktorom som vám vždy hovorila, bude najmä duchovné. Buďte preto pripravení, pretože bolesti budú veľké, väčšie, než si viete predstaviť, ale Ja vás nikdy neopustím a spolu s mojimi anjelmi vás uchránime od mnohých bolestí.. Znova vás prosím, obráťte sa a rozhodnite sa pre Boha, lebo čas sa skončil.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. septembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, nebojte sa vody, ktorá dnes zostupuje z neba. Aj v deň môjho narodenia blesk preťal oblohu a zostúpilo mnoho vody.

Deti moje, Ja sa dotýkam zeme, aby som do vašich sŕdc a domovov priniesla pokoj.

Drahé deti, milujte môjho Ježiša, ktorý vám dá mnoho, ak sa vy úplne zveríte Jemu, ktorý z lásky zomrel na kríži.

Dnes vás prikryjem svojím plášťom.

Deti moje, milujem vás. Modlite sa, veľa sa modlite, najmä za Taliansko.

Žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 11. septembra 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, koľko mojich sĺz padá na toto ľudstvo, ktoré sa oddalo hriechu.

Modlite sa za moju Cirkev, ktorá je už v temnote, v takej istej, aká zostúpi na vás, ale kto má vieru, nemusí sa báť.

Ja, vaša Matka, dávam teraz každého z vás na správne miesto. Musíte bojovať ako skutoční vojaci. Vašou hlavnou zbraňou je modlitba a svätý ruženec, najsilnejšia zbraň proti satanovi, ktorý je teraz oveľa zúrivejší, lebo vie, že jeho čas sa kráti.

Drahé deti, buďte vždy blízki modlitbe, nikdy sa od nej neodlúčte, pretože to bude jediná vec, ktorú budete mať v týchto časoch, ktoré prichádzajú.

Deti moje, urobte si zásoby jedla, lebo hladomor je predo dvermi. Buďte jednotní ako bratia a kráčajte vpred bez akéhokoľvek strachu. Ten, kto je blízko Pánovi, nemôže si nechať nahlodať srdce všetkým tým, čo prichádza, pretože On sa postará o vaše potreby, nech sú akékoľvek.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 14. septembra 2021

Posolstvo Ježiša

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu prítomné v deň povýšenia môjho kríža. Neupierajte svoj pohľad len na moje utrpenie, nepozerajte na môj kríž ako na niečo smutné, ale pozerajte sa naň skôr ako na Vykúpenie pre každého z vás.

Bratia moji, moja Cirkev je teraz unášaná prúdom kvôli hriechu a láske k iným modlám. Hľa, na tomto mieste, ktoré je požehnané mojím Otcom, budete môcť pozdvihnúť svoje duše.

Bratia moji, vaša viera a vaše srdcia z vás v mojich očiach robia obľúbené deti a toto miesto bude jedným z mnohých, kde založím svoju Cirkev. Apostáza (odpad) vnútri mojej Cirkvi vás z nej vyhnala kvôli pokrytectvu a hriechu. Príďte sem občerstviť sa láskou Boha, ktorý zachraňuje, povzbudzuje a utešuje.

Deti moje, nikdy sa nebojte, pretože Ja som tu. Bojujte za pravdu a zjednoťte sa. Iba tak zvíťazíte v láske a v pravom učení viery.

Prejdem pomedzi vás, aby som vás jedného po druhom požehnal v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

Váš Ježiš

 

Trevignano Romano 16. septembra 2021

Večeradlo v Terni

Deti moje, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Moji milovaní synovia (kňazi), modlite sa, aby ste pre nedodržiavanie Božích zákonov neprišli o dary, ktoré vám boli zverené.

Deti moje, skúšky, ktoré prídu, budú milosťami pre vás a na vaše očistenie. Politici budú jeden proti druhému, a rovnako brat proti bratovi.

Modlite sa za Cirkev.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Pán vás bude sprevádzať k svetlu, jedného po druhom.

 

Trevignano Romano 21. septembra 2021

Dcéra moja, ďakujem ti, že si ohla svoje kolená.

Prosím moje milované deti, mojich apoštolov, aby sa modlili za Cirkev, pretože diabol tká veľmi silnú látku, kde – kvôli kňazom, biskupom a kardinálom, ktorí sa už neboja Boha – ľudia vyvyšujú to, čo neprichádza z neba, zatiaľ čo tí, ktorí sú poslušní Slovu, sú vyhnaní z môjho domu.

Modlite sa za Taliansko, úbohé Taliansko, kde sa zakorenil hriech a transhumanizmus.

Drahé deti, pozrite sa na predpovedané časy, sú tu, ale na tých, ktorí budú verní, zostúpi Duch Svätý, aby boli chránení a v bezpečí. Buďte jednotní v pokoji.

Teraz máte moje požehnanie v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. septembra 2021

Posolstvo Ježiša o 19,00 hod.

Bratia moji, Ja som tu s vami. Aj keď ma nevidíte, pocítite môjho Ducha.

Najdrahší bratia, je vás málo a s čistým srdcom, ale myslíte na milosti, ktoré každý deň dostávate? Môj Otec vás napĺňa Duchom Svätým, ale vy ste niekedy slepí a hluchí. Pomáhajte všetkým ľuďom a tejto mojej milovanej dcére, ktorá je v mojom srdci:

Pomôž mi, dcéra moja! Nemôžem, už nemôžem držať ruku môjho Otca. Všetko je na vás a budú to neustále prenasledovania, choroby a pretvárky.

Deti moje, koľko škody ste napáchali, koľko zla bolo spôsobené hriechmi.

Hľa, Amerika, časť Ameriky zmizne a potom sa z popola znovuzrodí k novému životu. Modlite sa, modlite sa k Bohu a Jeho milosrdenstvu.

Vy, ktorí máte milosť počúvať moju Matku, netvárte sa, že sa nič nedeje. Všetko už prebieha. Zem bude pretvorená a všetko príde, keď to budete najmenej čakať. Buďte pripravení, modlite sa srdcom. Ach!

Deti moje, toto miesto je moja svätyňa, ktorú vám ponúkam na slávu môjho Otca. Nikdy sa nebojte. Sľúbil som vám niekedy veci, ktoré som nedodržal? Povedal som vám, že vám nič nebude chýbať, a hľa, až dodnes vám nič nechýbalo. Prečo neveríte? Veríte len tomu, čo sa vám hodí pre váš ľudský život, ale nie vždy veríte slovám mojej Matky.

Deti, vy vôbec neuvažujete o tom, kedy a ako sa všetko stane. Mnohí zomrú a mnohí budú vzatí do Môjho Domu. Nebojte sa utrpenia, pretože vy sa musíte očistiť na zemi, aby ste sa dostali do neba, do domu vášho Otca. A ako sa tam chcete dostať so špinavými rukami a špinavými šatami? Nie, deti, nie, buďte aspoň jeden deň čnostné, len tak budete môcť vojsť do slávy môjho Otca. Všetci robíte dobrú prácu. Pokračujte, za žiadnu cenu sa nezastavujte. Ja som tu pre vás a nikdy vás nenechám samých.

Teraz vám dám moje Sväté požehnanie v mene Otca, v mojom mene a mene Ducha Svätého. Amen.

Milujem vás, deti, milujem vás.

Modlite sa za Rím, mesto, ktoré je mi také drahé a ktoré ma zradilo. Modlite sa, lebo čoskoro po námestiach potečie krv. Modlite sa, veľa sa modlite.

Váš Ježiš