Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/10

9. 1. 2022

Trevignano Romano 3. októbra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, moje malé deti, veľa bude tých, ktorí sa vzdialia, ale mnohí iní sa približujú k viere, pretože pochopili, že je to jediná záchrana. Znova vytvárajte malé spoločenstvá. Nasledujte Evanjelium a pravú náuku viery.

Deti moje, kráčate v ústrety ťažkým časom, ale kým je vaše srdce za Ježiša, nemusíte sa báť. Evanjelizujte a najmä vydávajte svedectvo.

Deti moje, vaše modlitby ma robia šťastnou a hlavne potešujú srdce môjho Ježiša. Využite tieto časy, pretože Eucharistia čoskoro zmizne.

Buďte apoštolmi môjho srdca a pripravte sa, lebo všetko je pripravené, aby sa naplnili Písma.

Modlite sa za Cirkev.

Dnes na vás zostúpi veľa milostí.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 6. októbra 2021

Večeradlo v oblasti Marina di Grosseto

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite za Jeruzalem, pretože bude sužovaný.

Vy ste boli vybraní ako vojaci svetla, aby ste premohli temnotu, ktorá vás obklopuje. Už som vám povedala, že všetko sa čoskoro zrúti, a znova vám hovorím: keď budete počuť a vidieť, že bratia (sú) proti bratom, povstania na uliciach, ďalšie pandémie vírusu a keď sa falošná demokracia stane diktatúrou, hľa, čas Ježišovho príchodu bude blízko.

Deti moje, žite tieto posolstvá, ktoré prichádzajú z milosti. Buďte jednotní a pamätajte, že Božie Slovo je Jedno a navždy. Beda tým, ktorí budú skúšať zmeniť to, čo Ježiš zanechal, pretože čoskoro vám On vráti to, čo vám patrí, aj v dobrom, aj v zlom.

Urobte si zásoby vody, jedla a liekov.

Dnes na tomto mieste zostúpi veľa milostí. Ohnite svoje kolená v modlitbe.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého.

Modlite sa za obete jedného leteckého nešťastia, ktoré sa stane.

 

Trevignano Romano 9. októbra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, využite tento čas milosti, aby ste sa rýchlo obrátili. Ešte ste nepochopili, že už niet času?

Pozrite sa na môjho Syna. On zomrel za vás. On, jedine On vám môže dať všetko, čo budete potrebovať. On je pokoj a láska a hoci vám tisícimi spôsobmi ukázal, že je vám nablízku, nechali ste sa stiahnuť svetskými vecami a nemáte čas, ktorý by ste mu venovali. Nechápete, že iba nebo sa o vás môže postarať?

Deti moje, neznepokojujte sa, nepochybujte a nebojte sa, pretože ten, kto je s Kristom, sa nemusí báť. úplne sa zverte Jemu a poslúchajte jeho zákony. Buďte vždy pripravení, lebo všetko sa stane veľmi rýchlo.

Žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 12. októbra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, nebojte sa. Keby ste tak všetko zverili môjmu Ježišovi! On je lekárom duše. On je Jediný Spasiteľ.

Deti moje, očista je nevyhnutná pre vašu dušu. Uvidíte povstania vo svete. Uvidíte vírusy, aj smrtiace, na ktoré nebude stačiť veda a medicína. Uvidíte uragány, zemetrasenia a všade skazu. Toto všetko príde kvôli ľudstvu, ktoré chce cez humanizmus všetko zmeniť.

Rímska cirkev: jej očista bude veľká.

Utiekajte sa k môjmu Nepoškvrnenému srdcu.

Deti, moje malé deti, počúvajte moje slová. Nie preto, aby vás vystrašili, ale aby ste sa pripravili a našli útechu. Nie ste sami, Boh vás žehná.

Ja, Milosrdná Matka, som s vami každý deň. Vezmite ma za ruku a Ja vás povediem po dokonalej ceste, ktorá vedie k svetlu. Ja pošlem svojich anjelov, aby vám pomáhali. Majte živú a odvážnu vieru. Milujem vás.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 16. októbra 2021

Milované deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, plačem, lebo vidím, koľko bolesti zakúšate na ceste, ale ešte raz vás prosím, aby ste sa obrátili, pretože hoci Ja prichádzam medzi vás, mnohí ešte stále neveria.

Deti moje, napriek vašej viere vás diabol zasiahne aj duchovne. Dávajte pozor, pamätajte na rozlišovanie, ktoré vám môže pomôcť.

Deti moje, všetko sa veľmi zrýchľuje, pretože už niet času. Zjednoťte sa navzájom a nezostávajte sami, pretože toto je chvíľa, v ktorej budete potrebovať jeden druhého. Veľa sa modlite, lebo povstania budú pribúdať.

Modlite sa za Cirkev.

Rozmnožia sa podmorské zemetrasenia, ktoré spôsobia veľké katastrofy.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. októbra 2021

Posolstvo Ježiša o 18:00 hod.

Moja požehnaná sestra, Ja, tvoj Ježiš, ťa prosím, aby si hovorila k svojim bratom. Túžim, aby každý z vás opustil pozemské veci. Buďte slobodní od materiálnych vecí, pretože predo mňa prinesiete iba svoje srdce.

Deti moje, vidíte znamenia môjho návratu a ako som už povedal svojim apoštolom, neprichádzam spájať, ale oddeliť dobro od zla.

V tejto dobe satana, ktorá sa už končí, mnohých z mojich vyvolených synov (kňazov), ktorí sa oddali rozkošiam sveta, žiadam, aby sa ku mne vrátili s rovnakou láskou, s akou boli povolané, skôr ako sa pre nich otvoria brány pekla.

Milované deti a bratia, pripravte sa s odvahou ako skutoční vojaci na boj s najväčšou apostázou (odpadom), aká kedy bola.

Prosím vás aj o to, aby ste sa dobre pripravili na Varovanie. Nie každý uverí, dokonca ani mnohí z mojich zasvätených.

Ja som vždy žiadal, aby ste mi obetovali svoje utrpenia, no napriek tomu som bol odmietnutý.

Bratia, Ja, Ježiš Kristus, som nikdy nikoho neopustil. Ja som ako žobrák hľadal lásku, ale často som v kúte vášho domova, vašej práce, vášho srdca. Pozerám na vás a čakám na jediný váš pohľad, no namiesto toho vás priťahuje falošné svetlo, ktoré nie je moje.

Žite viac na miestach, kde sa zjavuje moja Najsvätejšia Matka, pretože tam budete musieť ísť, keď o to budete požiadaní, aby vám nechýbalo nič, (ani) ochrana a veľká prozreteľnosť.

Prosím vás, aby ste svoje modlitby adresovali Mne a mojej Matke, a Ja budem šťastný, keď vám budem môcť pomôcť. Povedal som to aj svojim apoštolom a dnes opakujem: budem s vami až do konca čias.

Bratia, budete ako prví kresťania. Spolu a zjednotení budeme robiť divy pre môjho Otca a anjeli sa budú radovať a spievať Bohu na slávu.

Žehnám vás v mene Najsvätejšej Trojice.

Váš drahý Ježiš.

 

Trevignano Romano 23. októbra 2021

Dcéra moja, ďakujem ti, že si odpovedala na moje volanie.

Milovaná, cítim, koľko horkosti a osamelosti je v tvojom srdci pre tento svet a pre všetko to, čo je hore nohami.

Deti moje, vedzte, že toto ročné obdobie bude ťažké. Pandémia bola zámienkou, aby ste si zvykli na to, čo príde, a ak nebudete silní vo viere, nedokážete prežiť, taká veľká bude bolesť aj okolo vás. Iba ten, kto bude mať živú a pevnú vieru, toho budú moji anjeli chrániť.

Žiadam vás, aby ste privádzali duše k Bohu. Hovorte o Ňom tým, ktorí ho nepoznajú.

Čoskoro uvidíte zostupovať z neba oheň. To bude krst Duchom Svätým a niektorí chorí sa uzdravia.

Varovanie je blízko, buďte pripravení. Ale tých, ktorí neohnú kolená a neuznajú Boha, čaká večné zatratenie.

Modlite sa za Sýriu, pretože tam sa začne (odtiaľ sa rozšíri) vojna.

Modlite sa za Cirkev, kde čoskoro ohlásia jediné náboženstvo a podporu transhumanizmu, a tak znova ukrižujú Ježiša Krista.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. októbra 2021

Drahá dcéra, ďakujem ti, že si odpovedala na moje volanie v tvojom srdci.

Deti moje, žiadam vás, aby ste počúvali pravých prorokov týchto posledných čias, pretože sú to moji poslovia, a ako takí budú vašimi sprievodcami.

Ja chcem zachrániť všetky svoje deti, preto sa ešte stále dotýkam zeme. Neexistuje väčšmi slepý ako ten, kto nechce vidieť, a ten, kto napriek predpovedaným znameniam čias, aj keď má vieru, odmieta vidieť to, čo sa deje.

Deti moje, časy sú ťažké. Celá zem je aj naďalej pokrytá temnotou. Prosím vás, aby ste sa veľa modlili, a je naliehavé obrátiť sa.

Prosím vás tiež: na sviatok satana zostaňte doma v modlitbe a zapáľte posvätenú sviecu. Žiaľ, satanistické sekty budú vykonávať obludné obrady, ale nebojte sa, moji anjeli sú s vami a časom ich bude ešte viac. Všetko je pripravené na posledný boj.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 30. októbra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, nebojte sa toho, čo príde. Uvidíte veci, ktoré ste nikdy predtým nevideli, ale ak ste v Kristovi, zlo sa vás nedotkne.

Deti, nasledujte moje rady, modlite sa za Cirkev a za zasvätené osoby. Pozerám sa na nich a vidím, s akou ľahostajnosťou menia pravdu Božieho Slova.

Buďte skrytými zrnkami a vyklíčite ako veľké ovocie. Kráčajte odvážne vpred, zjednoťte sa v Božej láske a nasledujte pravé učenie viery.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.