Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/11

19. 12. 2021

 

Trevignano Romano 3. novembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste vypočuli moje volanie vo vašich srdciach.

Som šťastná, keď vás tu vidím kľačať v modlitbe.

Deti moje, ako rada by som vás takto videla napriek dažďu požehnania (význam nejasný – pozn. prekl.), najmä v týchto veľmi ťažkých časoch. Toto Ježiša veľmi teší, najmä vidieť pravú vieru, odvážnu vieru, ktorá sa ničoho nebojí.

Vy ste mi boli zverení ako deti a ja vás milujem ako Ježišova Matka a vaša Matka. Chcem vás vzdialiť od hriechu, chcem, aby ste boli vždy pripravení byť svojím pohľadom zjednotení s Ježišovým pohľadom.

Deti, modlite sa za Cirkev, pretože, žiaľ, hrozby pochádzajú zvnútra. Pamätajte, že budete prenasledovaní rovnako ako bol môj Syn, budete nazývaní bláznami rovnako, ako to bolo povedané môjmu Synovi, a nebudete prijatí pre svoju vieru, (ale) vaše utrpenia budú tisícnásobne odmenené. Najmä vtedy, ak budete pokračovať na tejto ceste, jedného dňa si budete vychutnávať raj.

Modlite sa, aby vojna nemohla začať, pretože v krajinách je už všetko pripravené.

Modlite sa za Španielsko.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen

 

Trevignano Romano 6. novembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, žiadam vás, aby ste mali čisté srdce; odstráňte nenávisť, zlobu a každý týždeň sa spovedajte. Buďte stále pripravení, pretože varovanie je predo dvermi. Ja urobím most medzi nebom a zemou pre všetky moje milované deti.

Deti moje, kráčajte po ceste svätosti. Vaše utrpenia, ktoré obetujete, poslúžia na spásu mnohých duší, najmä utrpenia mojej vyvolenej (Gisella Cardia).

Ja zhromažďujem svoje deti, aby mohli spolu čo najviac evanjelizovať, už je to naliehavé.

Dcéra moja, hovor vo svete o mojom Ježišovi. Ja budem po tvojom boku. Moja láska a moja útecha priťahujú mnohé duše, ktoré by sa inak zatratili.

Deti moje, modlite sa za vládcov, pretože snujú niečo nebezpečné pre vás.

Modlite sa za Cirkev.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 13. novembra 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, dnes som tu ako Bolestná Matka. Pozerám sa na vaše srdcia a nevidím pokoj, ktorý budete potrebovať, aby ste čelili temným časom.

Milované deti, koľko zloby je ešte vo svete, prenasledovania, posudzovanie vašich bratov. Pamätajte, že iba Boh je sudca, vy nie. Jemu zverte všetky svoje utrpenia.

Deti moje, vidím veľa ľudí, ktorí sa veľa modlia, ale bez srdca a bez lásky. To nie sú modlitby, ale iba zbytočné slová. Vložte do toho celú svoju lásku a s očami a rukami vystretými k nebu sa obráťte k Ježišovi Kristovi, jedinému a pravému Spasiteľovi.

Drahé deti, modlite sa za Cirkev.

Modlite sa za Ameriku, kde je už všetko pripravené na vojnu.

Modlite sa za Rusko, ktoré budí zdanie, že chce mier, no už je pripravené na konflikt.

Čiňte pokánie, deti moje.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 16. novembra 2021

Dcéra moja, ďakujem ti, že si odpovedala na moje volanie v tvojom srdci.

Ešte stále som tu a prosím o naliehavé obrátenie. Žiadam vás, aby ste už nevzdorovali Bohu. Ešte stále nechápete, že diabol vás svojou prefíkanosťou chce totálne ovládať, vrátane vašej mysle? Blahoslavení tí, ktorí napriek temnotám, ktoré sa zmocňujú sveta, zostávajú verní Ježišovým slovám a modlia sa s radosťou a pokojom vo svojich srdciach.

Deti moje, dôverujte Ježišovi Kristovi, nie falošným modlám, ktoré vedú moje deti do záhuby. Dala som vám najmocnejšiu zbraň v boji s diablom, svätý ruženec. Nebojte sa a buďte verní Božiemu Slovu.

Všetko je už pripravené na útok proti mojej Cirkvi a mnoho krvi potečie po veľkom námestí; modlite sa, modlite sa, veľa sa modlite!

Ježiš sa vráti, aby všetko urobil nové, a už nebude žiadna bolesť, žiadne náreky, ale iba pokoj a láska.

Teraz ťa nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 20. novembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach. Ďakujem vám, deti moje, že ste ohli svoje kolená.

Milé deti, mnohí z vás sa modlia, aby urýchlili príchod môjho Syna Ježiša. Chápem vás, ale treba rešpektovať poriadok všetkých vecí. Rovnako ako stavba nejakého domu, ktorú treba najskôr vidieť v projekte, až potom obdivovať krásu domu, tak je aj Boží plán, ktorý sa naplní, až keď sa stanú nejaké veci. Toto je čas antikrista, ktorý sa čoskoro objaví.

Teraz apostáza v Cirkvi mnohé moje deti vzdialila od sviatostí a tí, ktorí majú neistú vieru, ľahko upadnú do omylu.

Deti moje, nebojte sa, ak máte pravú vieru. Zverte sa môjmu Synovi Ježišovi, ktorý dokáže všetko vyliatím pokoja.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 21. novembra 2021

Posolstvo Ježiša

Bratia moji, ďakujem vám, že ste ma aj dnes potešili svojou prítomnosťou.

Bratia a deti, vy, ktorí sa ma každý deň vo svojom srdci pýtate, či pre mňa robíte dosť, v pravde vám hovorím: vždy, keď počúvam vaše hlasy spievajúce chvály a modlitby, moji anjeli sa s vami spájajú, aby sa nebo a zem stali jedno.

Bratia moji, plniť moju vôľu znamená milovať sa navzájom v pravde. Buďte bratmi a sestrami a zjednotení, tak ako musí byť môj ľud, kráčať a nasledovať moje stopy po ceste vzájomnej lásky a pravdy.

Budem s vami až do konca svätej omše, aby som vás jedného po druhom požehnal. Pokoj s vami.

Váš Ježiš

 

EVANJELIUM  Mk 8,34-9,1

Kto stratí svoj život pre mňa a pre evanjelium, zachráni si ho.

Z Evanjelia podľa Marka

V tom čase Ježiš zavolal k sebe zástup spolu so svojimi učeníkmi a povedal im:

„Ak niekto chce ísť za mnou, nech zaprie sám seba, vezme svoj kríž a nasleduje ma. Lebo kto si chce život zachrániť, stratí ho; ale kto stratí svoj život pre mňa a pre evanjelium, zachráni si ho. Veru, čo získa človek, ak získa celý svet, ale stratí vlastný život? Čo môže dať človek výmenou za svoj život?

Kto sa bude hanbiť za mňa a za moje slová pred týmto cudzoložným a hriešnym pokolením, za toho sa bude hanbiť aj Syn človeka, keď príde v sláve svojho Otca so svätými anjelmi.

Povedal im: Veru, hovorím vám, sú tu prítomní niektorí, ktorí nezomrú skôr, ako uvidia prichádzať Božie kráľovstvo v jeho moci.“

Počuli sme Slovo Pánovo.

 

Trevignano Romano 23. novembra 2021

Dcéra moja, ďakujem ti, že si vypočula moje volanie v tvojom srdci.

Krič a musíš odhodlane povedať, že toto ľudstvo čoskoro zasiahne veľká potopa, počas ktorej celý svet uvidí veľký Kríž. Rýchlo sa obráťte.

Dcéra moja, pros, aby si otvorila srdcia môjmu volaniu a pocítila silnú bolesť môjho Syna Ježiša. Čoskoro bude heréza Cirkvi ešte silnejšia a všetci pochopia, aspoň tí, ktorí majú pevnú vieru založenú na Božom slove.

Diabol chce dosiahnuť, aby vám bolo implantované jeho znamenie. Pozor!!! Plány sú zlé, rovnako ako diktatúra, komunizmus, faloš a všetko to, čo bude slúžiť na vaše ovládanie, ale nesmiete sa báť. Boh vie, čo je pre vaše dobro a čo nie. Pamätajte na tieto slová: „kto si bude chcieť zachrániť svoj život, stratí ho, ale kto stratí svoj život kvôli mne, nájde ho“.

Teraz ťa žehnám spolu s tvojím manželom a tvojimi bratmi v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 27. novembra 2021

Posolstvo od Ježiša

Deti moje, aké je krásne vidieť vás tu zídených ako jedna rodina.

Dcéra moja, pohroma tohto ľudstva ešte nie je úplne dokonaná. Nenechajte sa zviesť zlom, nepadnite do tejto siete zla.

Ja som s vami. Sľúbil som vám to a svoje sľuby vždy plním. Ja som, ktorý som, Ja som.

Dcéra moja, ja viem, viem, koľko bolesti a koľko sklamaní zažívate, koľko ľudí sa vzďaľuje, ale vy nechajte, aby som bol spravodlivý. Zmilujte sa nad nimi. Bude veľké triedenie, najmä od tých, od ktorých to nečakáte (?). Ja ich nechám v súžení až dovtedy, kým nebudú úplne očistení, a ak ma prijmú, prídu ku mne, ale vy sa nebojte, nechajte, nech sa veci vyvíjajú týmto spôsobom.

Deti moje, toto je to, čo sa malo stať, a keď som vás prosil, aby ste ostali jednotní, nechápali ste. Chcem vidieť svoj ľud blízko jeden druhému, rodiny, ktoré sa zrodia, mladých ľudí, ktorí sa budú milovať.

Ach, deti moje, kto je moja matka, moje sestry, tak buďte aj otcovia, matky, deti a sestry môjho ľudu. Ja som Otec a Syn, tak musíte byť aj vy, kráčať a napodobňovať ma.

Deti moje, mocní sa spojili, aby priniesli vojnu, nie mier. Vždy pamätajte na tieto slová. Nenechajte sa oklamať, odolávajte a starajte sa jeden o druhého, prosím. Ja vás milujem so všetkou láskou, ktorú v sebe mám, ale prosím vás: čiňte pokánie, čiňte pokánie za moju Cirkev, čiňte pokánie za tých, ktorí sa vzdialili a už nepoznajú Boha. Robte (to aspoň) jeden deň v týždni, ak chcete, ale čiňte pokánie.

Deti, už nie je čo zanechať na tomto svete a vy nemáte žiadnu predstavu o tom, čo som pre vás pripravil. Všetko bude úžasné, plné radosti, bez bolesti a plné lásky. Nactiutŕhanie necháme tomuto svetu. Pre mňa len slová lásky a Ja pre vás. Vyvolení budú vzatí a prenesení tam, kde som už Ja pripravil ich svet, no niektorí budú nútení zostať na zemi, aby sa s mojou pomocou všetko začalo od začiatku.

Ach, milované deti, bratia moji, keby ste vedeli, aká veľká je moja láska k vám, no napriek všetkému, moje srdce naďalej krváca; moje srdce a srdce mojej Matky cíti veľkú bolesť pre túto zem a pre toto ľudstvo.

Ja budem s vami a jedného po druhom vás požehnám.

Dcéra moja, slzami mojej Matky urob znamenie kríža každému z nich, aby boli chránení. Amen.

Prineste svojim deťom vo svojich domovoch pokoj, prineste môj pokoj.

Teraz vás žehnám v mene Otca, v mojom Najsvätejšom mene a v mene Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 30. novembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, bolesť môjho srdca je stále silnejšia kvôli tomu, čo prichádza. Boží hnev sa už nedá zastaviť, pretože po uplynutí času, ktorý bol daný k dispozícii, sa mnohí ešte stále neobrátili. Využite to teraz na návrat k Bohu.

Deti moje, modlite sa za Ameriku, ktorá zaplatí vysokú cenu; napriek mojim neustálym výzvam odmietla Boha a obrátila sa mu chrbtom. Všade bude cítiť veľmi silné zemetrasenie.

Deti, modlite sa za rímskeho biskupa, lebo pri návrate z jednej cesty bude plakať kvôli tomu všetkému, čo sa bude diať.

Utrpenia týchto čias vás nesmú vzdialiť od modlitby, ale musia ju posilniť, o to prosím ako Matka svoje deti.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.