Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2021/12

8. 1. 2022

Trevignano Romano 3. decembra 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, moji maličkí, ohnite kolená v modlitbe a ukážte ducha obety.

Deti moje, vidím vaše srdcia a viem, že nie ste pripravené na to, čo sa onedlho stane. Koľké deti, moji poslovia, vás varovali, a napriek tomu ste stále hluché na moje materinské volanie. Pozeráte sa na všetky znamenia, ktoré sú okolo vás, a napriek tomu nechcete vidieť, lebo sa bojíte rozhodnúť sa, a medzitým vás diabol otrávi (*) svojím jedom. Zmenili ste sa vo svojich zvykoch, vo svojom živote, vo svojej rodine a všetko smeruje do priepasti.

Prosím vás, vráťte sa k Bohu, vašej jedinej záchrane. Ešte ste sa nenaučili, že bez môjho sladkého Ježiška niet pokoja, pravdy a lásky? Pripravte sa na stretnutie s Ním a vstanete do nového života.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého.

Majte odvahu svedčiť o svojej viere.

Dnes na vás zostúpi mnoho milostí.

* [Panna Mária nás varuje, že diablov jed sa netýka len aktuálneho diania, ale odhaľuje nám, že prastarý had so všetkou svojou zlomyseľnosťou vnáša jed sváru, rozdelenia, odsudzovania, sebectva atď. ..]

 

Trevignano Romano 7. decembra 2021

Večeradlo v Poľsku

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, žiadam vás, aby ste nenasledovali falošné svetlá sveta, lebo takto nevyjdete z temnoty, ale iba úplným zverením sa Bohu. On vás ochráni, nebojte sa.

Pripravte si svoje útočištia, najmä vo svojich domovoch.

Modlite sa za cirkev, ktorá bude zničená, aby sa potom znovuzrodila. Ježiš je vám nablízku. Verte slovám Matky. Všetko bude nádherné a toto bude znovuzrodenie pre vás a pre svet.

Veľa sa modlite. Naďalej buďte svetlom, aby vás moji anjeli spoznali.

Prejdem okolo vás, aby som vás jedného po druhom požehnala a priniesla pokoj do vašich sŕdc. Nenechajte sa zmiasť, ale otvorte sa Božej láske a nič vám nebude chýbať.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Posolstvo pre Poľsko:

Drahé deti, držte sa navzájom za ruky. Aj keď sa vám všetko stane nemožným, dôverujte Bohu, ktorý vás neopustí. Použite prefíkanosť hada a čistotu holubice. Nič vám nebude chýbať.

 

Trevignano Romano 8. decembra 2021

Večeradlo v Poľsku

Deti moje, ďakujem, že ste ohli svoje kolená.

Dnes som tu s vami a obraciam sa na obrátených aj neobrátených, na tých, ktorí veria v moje zjavenia, i na tých, ktorí neveria, na veriacich aj neveriacich. Modlím sa, aby ste počas varovania boli schopní odpovedať na posledný akt milosrdenstva.

Deti moje, pripravte sa, pretože to už nebude trvať dlho, a túžim, aby ste si v ten deň mohli pokľaknúť, prosiť o odpustenie a spoznať Spasiteľa sveta. Pamätajte, že jeho smrť bola pre vašu spásu, a znova sa vráti, aby vás zachránil a oslobodil z okov zlého.

Budem s vami až do konca modlitby.

Nechám vás s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 13. decembra 2021

Socha predstavujúca Najsvätejšie Srdce Ježišovo začala už 13. decembra ráno roniť voňavý olej a pokračovala aj v nasledujúcich hodinách. Veľa ľudí prišlo k nám domov na modlitbu posvätného ruženca. Potom dal Ježiš Giselle svoje posolstvo.

 

Posolstvo Ježiša

Deti a bratia moji, hľadím na vás, ako ohýbate svoje kolená v modlitbe, a napĺňate ma šťastím. Modlite sa za moje trpiace srdce, pomôžte mi!!

Deti, táto milosť vás priťahuje ku mne, ale keby ste vedeli, ako blízko je čas, keď vás budem môcť znova objať!!

Vezmite si trochu tohto požehnaného oleja a odneste ho do svojich domov pre chvíle temna.

Teraz, bratia moji, poďte bližšie ku mne jeden po druhom a Ja vás požehnám. Pokoj s vami.

Prosím o mnohé večeradlá v tomto požehnanom dome, kde Ja som.

 

Trevignano Romano 21. decembra 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, koľko otázok si kladiete!! Musíte sa darovať, darovať všetko. Ja vás ochránim pred najhorším zlom.

Vy, deti moje, sa tešíte, keď vás žiadam, aby ste boli anjelmi svetla na zemi, ale všetko krásne, čo sa rodí, musí byť očistené. Neklaďte si príliš veľa otázok. Môj Ježiš dal mnoho milostí a všetky boli pre vás.

Ja som s vami. Využite tieto chvíle na uvažovanie najmä o pokore. Pre niektorých je cesta ešte dlhá a namáhavá. Buďte si navzájom nablízku ako bratia a pomáhajte si.

Modlite sa za mier vo svete, veľa sa modlite.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna, Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 28. decembra 2021

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a že ste ohli kolená v modlitbe.

Deti moje, moji maličkí, nie všetci ste pripravení na skúšky, ktoré prichádzajú do vašich životov. Strácate hlavu a bez premýšľania sa nechávate viesť diablom. Ešte nechápete, že budete formovaní ako železo, kým nebudete úplne podriadení Bohu, ktorý môže všetko, aj to, čo sa vašim očiam zdá nemožné, ale vy, deti, ste tvrdohlavé a často namyslené.

Kto sa tieto Vianoce skutočne zo srdca modlil, aby sa Ježiš narodil? Boli ste príliš zaneprázdnení vecami sveta, nie modlitbou. Uvažujte a bdejte, pretože čas je už tu. Musíte duchovne rásť.

Ja vás chcem zachrániť, pretože ste moje deti. Pravú vieru vidno počas búrky. Cesta k Bohu je plná ťažkostí, ale vy stále hľadáte skratky a ľahké veci, a to nie je správna cesta.

Modlite sa s otvoreným srdcom a nie so strachom a úzkosťou. Všetko ponúknite Ježišovi a dôverujte Mu.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 29. decembra 2021

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, toto je čas spravodlivosti.

Deti, aký krásny bude obnovený svet!! .. Keď sa všetko skončí, uvidíte, že nebo a zem budú mať nádherné svetlo, kde bude vládnuť len pokoj a láska.

Deti moje, toto sú časy, keď sa odhalí zlo. Na vlastné oči uvidíte, kto žil v pretvárke a kto sa teraz rozhodol nechať sa uniesť temnotou. Uvidíte oddelenie dobra a zla. Nebojte sa, toto je čas žatvy.

Buďte silní, pretože skúšky sa ešte neskončili a vy musíte byť pripravení čeliť tomu všetkému. A keď si budete myslieť, že všetko je stratené, Ja a môj Ježiš zasiahneme, spolu s mojimi anjelmi.

Poďte, deti moje, napite sa z prameňa lásky. Ja budem vždy s vami.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna, Ducha Svätého. Amen.