Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2022/01

10. 7. 2022

Trevignano Romano 1. januára 2022

Posolstvo Ježiša o 2:00 hod. ráno

Dcéra a sestra moja, ďakujem Ti, že si ma prijala vo svojom srdci.

Dcéra moja, v týchto časoch ste videli okolo seba zúfalstvo, smrť a zlorečenie. Možno ste si mysleli, že som vás opustil. Ste neustále pripravení sťažovať sa, pritom Ja som vás veľakrát utešil, ale vy ste si to nikdy nevšimli. A nielen to. Dal som vám dôležité ponaučenia, ale ani tomu ste nevenovali pozornosť.

Deti a bratia, Boh vás očakáva v láske a v radosti. Rozdelil som vás, aby som vám pomohol uvažovať. Každý Boží deň som vás podrobil skúške, a nie vždy ste uvažovali. Koľko pokoja a radosti by som chcel dať týmto srdciam, často zatvrdnutým. Chcel by som, aby ste uvažovali. Koľkokrát som vás žiadal, aby ste sa chytili mojej ruky, aby som vás priviedol k tichým vodám, ale vy ste uprednostnili búrku a verili ste, že ste schopní všetko vyriešiť aj bez mojej pomoci. Pamätajte však, že len Ja som Cesta, Pravda a Život a iba Ja vám môžem pomôcť, ak sa mi naozaj odovzdáte. Iba Ja vás môžem zachytiť, keď ma z celého srdca prosíte o pomoc, a iba Ja vám môžem dať útechu, ktorú si zaslúžite, keď sa cítite sami.

Deti moje, môj čas je blízko. Vstúpte do Archy zmluvy, pokoja, lásky a bratských vzťahov. Iba tak budete môcť zvládnuť búrku, ktorá prichádza.

V tomto období som vás naučil veľa vecí a možno, keď si znova pokojne prečítate moje slová, pochopíte moju vôľu. Ja vás chcem vidieť všetkých vojsť do môjho Kráľovstva.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice.

Buďte vždy pripravení bojovať spolu so Mnou, s mojimi anjelmi, s mojimi archanjelmi a s mojou Najsvätejšou Matkou, a dokážeme poraziť najväčšie zlo a otvoriť dvere nekonečnému dobru.

Váš drahý Ježiš

 

Trevignano Romano 3. januára 2022

Deti moje, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, je to radosť vidieť vás zjednotených v jeden hlas, v jedno srdce. Buďte vždy zjednotenou rodinou. Buďte si navzájom matkami, otcami a bratmi.

Deti moje, aké náročné bude to, čo uvidíte v týchto časoch, ktoré prichádzajú, ale všetko zverte Ježišovi. On vás neopustí a stále bude utešovať vaše srdcia a vaše duše.

Deti, keby ste vedeli, koľko krásy je v Božom kráľovstve, ktoré je už pre vás pripravené. Pozerajte sa do budúcnosti s radosťou, pretože po očistení zeme už nebude nič iné ako láska, pokoj a radosť.

Mnohí budú v tomto roku uzdravení aj z vážnych chorôb, preto dôverujte a obetujte všetky svoje utrpenia.

Pozor na antikrista, ktorý už v tichosti pôsobí. Preto vás žiadam, aby ste zväčšili svoju vieru, inak nebudete schopní zvládnuť ani varovanie, ktoré je už blízko.

Deti, dnes na vás zostúpi veľa milostí. Vydávajte svedectvo a majte odvahu pravej viery.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Dnes sú moji anjeli medzi vami a modlia sa s vami.

 

Trevignano Romano 8. januára 2022

Moje drahé deti, ďakujem vám, že ste počúvli a odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, moje malé deti, žiadam vás o urgentné obrátenie, neuvedomujete si, že aj dni sa zrýchlili? Ale vďaka vašim modlitbám sa všetko veľmi rýchlo obracia. Viem, že by ste si želali, aby sa všetko čím skôr skončilo, ale všetko, čo je v písmach, sa musí splniť.

Deti, vy, ktorí ste vojakmi svetla, musíte byť v tomto duchovnom boji pripravení a v prvej línii.

Deti moje, čoskoro sa objaví ďalší smrtiaci vírus. Buďte pripravené bojovať za Ježišove požiadavky. Budú neustále prírodné katastrofy.

Deti, vojna je pripravená. Keď vás žiadam, aby ste si urobili zásoby, nie je to len pre vás, ale aj na to, aby ste mohli pomôcť vašim bratom, pretože všetko sa zrúti, vrátane ekonomiky, čo v krátkom čase prinesie hlad.

Deti moje, počúvajte moje slová a vezmite si ich k srdcu.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého.

Som s vami, milujem vás a nikdy vás neopustím.

Vaša Matka.

 

Trevignano Romano 15. januára 2022

Drahé deti, ďakujem vám, že ste vypočuli a odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, modlite sa za kňazov, ktorí sa stratili, a za moju Cirkev, v ktorej sa vzmáha diabol.

Drahé deti, modlite sa za vládcov, aby nepokračovali vo svojich plánoch.

Deti moje, ľudstvo je už nenávratne na ceste do priepasti; modlite sa a všetko vkladajte do rán môjho Syna Ježiša.

Deti, uvidíte veľa vecí, ktoré vaše oči ešte nikdy nevideli. Oslavujte Pána, vašu jedinú záchranu.

Veľmi ma zarmucuje, keď vidím neresť na tejto zemi, ktorú môj Otec požehnal s toľkou láskou. Napriek tomu už neveríte v Boha; každý si vytvoril svoje vlastné modly. Dosť bolo skazenosti, deti moje! Vyspovedajte sa a každý deň buďte pripravení.

Čoskoro zostúpia moji anjeli, aby potešili moje úbohé strápené deti. Posilnite svoju vieru a otvorte srdcia milosti, aby ste mohli byť premenení. Už je čas!

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 18. januára 2022

Drahé deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahá dcéra, musíš všetkým povedať, že sa ničoho nemusia báť, ak sú v Pánovi.

Prosím, aby ste sa zjednotili v modlitbe; nenechajte sa pokúšať strachom, ale zjednoťte sa. Dobre viete, aká silná je spoločná modlitba! Buďte ostražití a nesprávajte sa ako hlúpe panny, ale svoje lampy naplňte olejom.

Deti moje, Ježiš so sebou vezme mnohé duše. Pamätajte: jedna bude vzatá a druhá ponechaná. Kto chce prísť k Bohu a je pripravený, Pán s radosťou prijme tieto duše do raja. Mnohí sa však budú musieť očistiť a iní zostanú na zemi, aby pokračovali vo svojom poslaní, preto – ako môžete pochopiť – nebuďte pripútaní k pozemským veciam, ale modlite sa za svoje duše.

Chodievajte na omšu a zúčastňujte sa na obete. sýťte sa telom môjho Syna, kým je čas.

Keď sa rozhodnú unifikovať náboženstvá, nastane veľké prenasledovanie.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 22. januára 2022

Drahé a milujúce deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a za to, že ste pokľakli.

Deti moje, pozrite sa okolo seba: nič už nie je ako predtým, ale vy hľadajte lásku, buďte láskou pre svojich bratov, buďte láskou pre tých, ktorí trpia. Moje ozajstné deti svetla vyjadrujú lásku a je to takmer hmatateľné.

Deti moje, ešte raz vám hovorím: nebojte sa, netrápte sa, pretože tieto pocity nepochádzajú od Boha. Buďte svetlom pre svojich bratov a poraďte im, aby sa utiekali k Môjmu Nepoškvrnenému Srdcu a k Srdcu Môjho Syna Ježiša, kde nájdu radosť a útechu.

Modlite sa za Ameriku, pretože bude pošliapaná.

Som vám nablízku, nebojte sa toho všetkého, čo uvidíte, pretože všetko bude obnovené. Nemajte v sebe hnev, ale čistú radosť.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. januára 2022

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, toto sú ťažké časy a prídu chvíle, v ktorých bude ešte väčší zmätok.

Deti, veľa sa modlite, aby vojna, ktorá príde, mohla byť zmiernená. Sila modlitby je veľká.

Modlite sa za Cirkev, pretože hlad po moci prekročil všetky hranice a už nemá nič do činenia s Bohom.

Modlite sa za svätých kňazov, aby ich na ceste pravých pastierov vždy sprevádzalo svetlo. Keď sa modlíte a vo svojich srdciach cítite pokoj, Ja som tam s vami, aby som vás chránila.

Deti moje, varovanie je veľmi, veľmi blízko. Mnohí pokľaknú a uznajú Božiu moc a budú prosiť o odpustenie, ale mnohí neuveria, pretože sú v moci Satana, a zomrú bez pokánia. Buďte pripravené, deti. Ja vás varujem, pretože chcem, aby sa všetky moje deti zachránili.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 29. januára 2022

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu a za to, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti, vždy ohnite svoje kolená. Modlitby vyslovené s vierou a srdcom ma utešujú. Moje Srdce a Srdce Môjho Syna Ježiša krvácajú. Pozerám sa na toto ľudstvo, ktoré s takou ľahkosťou padá do satanových pazúrov, a to všetko pre falošnú slobodu. Pamätajte, deti moje, že iba modlitba vás urobí slobodnými. Odpusťte tým, ktorí vás súdia bez toho, aby chápali.

Dcéra moja, pred tebou aj Ježiš bol obvinený, že je posadnutý a blázon, napriek tomu, že je Boží Syn. Dcéra moja, ponúkni svoje poníženie a svoju bolesť. Jedného dňa pochopia, že tvoje slová prichádzajú z neba.

Deti moje, sledujte moje pokyny, žite posolstvá a veľa sa modlite; iba tak budete môcť vstúpiť do Božieho Kráľovstva. Bude veľa pokušení, ale vy, deti Môjho Srdca, buďte verní a otvorte svoje srdcia milosti a naučte sa obetovať a ďakovať.

Nikdy sa nebojte, s Bohom nablízku sa nemáte čoho báť.

Teraz vám nechám moje materinské požehnanie v mene Otca, Syna, Ducha Svätého. Amen.