Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2022/03

13. 6. 2022

Trevignano Romano 1. marca 2022

Milované deti, ďakujem vám, že ste ohli kolená v modlitbe a za to, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, modlite sa za mier vo svete, pretože táto vojna bude pokračovať kvôli svetovým vodcom, ktorí naďalej myslia iba na moc a na svetské veci.

Deti moje, očistenie všetkých preskúša; buďte na strane Boha.

Modlite sa za jedného politického vodcu, na ktorého spáchajú atentát.

Modlite sa za Cirkev a za všetkých nevinných, ktorí svojou krvou zmyjú hriechy ľudstva.

Modlite sa za taliansku vládu, pretože v jej vnútri je jeden vojnový štváč.

Modlite sa za Francúzsko.

Modlite sa, pretože príčinou tohto všetkého je zvrátené ľudstvo.

Teraz váš žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 3. marca 2022

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a že ste ohli kolená v modlitbe.

Deti moje, napriek všetkému, čo vidíte okolo vás, si to často neuvedomujete a myslíte si, že vojna sa vás netýka, pretože nie je u vás doma, ale žiaľ, nebude to tak. To je dôvod môjho neustáleho volania k obráteniu.

Deti, prosím vás, s láskou prijmite všetky moje posolstvá. Ja vás budem viesť, aby ste sa nestratili. Ale vy, namiesto toho, aby ste sa priblížili k Bohu, sa vzďaľujete.

Deti moje, cesta, ktorou kráčate, nie je správna. Prídu iné veci a napriek tomu naďalej žijete svoj malý život bez toho, aby ste mysleli na to, že okolo vás diabol ničí všetko, a nestaráte sa o svoje duše. Myslíte si, že život je len toto? Neveríte, že existuje večné zatratenie, ak vás vedie diabol?

Deti moje, modlite sa za Blízky východ. Varovanie je tu. Nech vás nájde pripravených, deti, Ja vás o to prosím. Nech vám nechýba spoveď a Eucharistia, pretože si musíte vynahradiť to, keď ich už nebudete môcť využiť. Dajte mi svoje ruky a Ja vás povediem tam, kde je radosť a čistá láska. Nechám vám pokoj a vy ho zaneste do svojich rodín.

Žehnám vás v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen

[Panna Mária hovorí, že na prítomných nechá zostúpiť milosti, zvlášť na jedno mladé dievča, ktoré má nádor, niektorí z vás sa dnes modlili na tento úmysel].

 

Trevignano Romano 8. marca 2022

Milá moja dcéra, ďakujem ti, že si prijala moje volanie v tvojom srdci.

Dcéra, prosím ťa, požiadaj všetky moje deti, aby odstránili pýchu, ktorá ešte stále vyčíňa v ich srdciach. Dosť bolo sporov, ktoré vzďaľujú bratov, dosť bolo arogancie, ale ohnite svoje kolená pred Pánom. Kajajte sa, deti moje, nie je príliš neskoro, kajajte sa až do konca a nenechajte sa pokúšať diablom, pretože jeho prefíkanosť zraňuje.

Modlite sa za svet, pretože už viac nebude mier. Kajajte sa, drahé deti. Už niet času žiť pre veci sveta, ale dvihnite zrak k nebu a buďte duchovnejší. Vaše pozdvihnutie vám prinesie iba prospech. Zem už tvorí iba zvrátené ľudstvo, hluché na moje volanie Matky.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 10. marca 2022

Posolstvo Boha OtCA

Ja, váš Otec, som tu, aby som vám pripomenul, že vás všetkých milujem. Nebojte sa, môj Syn bol prvý človek považovaný a otcami Cirkvi nazvaný heretikom. Čoho sa teda bojíte? Nebojte sa. On zvíťazil nad smrťou a Ja vždy budem s vami. Prečo nechápete? Prečo ľudstvo nechápe, že Ja vás všetkých milujem a ako Otec cítim povinnosť byť vám nablízku a chrániť vás? Ako Otec vás budem chrániť pred všetkými tými, ktorí vás budú nazývať heretikmi. Nebojte sa.

Teraz sa pozrite, ako sa všetko zrúti. Aj vaše útočište bude pripravené na to obdobie. Ja všetko poháňam, takže keď vám Najsvätejšia Mária povie, že je čas ísť, budete musieť ísť k modrému krížu (požehnaný vrch v Trevignano Romano) a tam nebudete nikdy zasiahnutí, pretože Ja osobne som posvätil to miesto.

Nerobte si starosti, nechajte tak ľudské veci a majte Vieru. Všetko sa uskutoční podľa môjho plánu. Na mieste, ktoré som požehnal, vás anjeli ochránia a postarajú sa o vás, urobia vás neviditeľnými a Ja zariadim, že vám nič nebude chýbať.

Ja som dobrý Otec, ale som (aj) spravodlivý Otec. Milujem vás, deti moje, veľmi vás milujem. Nemajte strach, nebojte sa, všetko, čo budete mať, bude len z mojej milosti.

Teraz vás nechám.

Váš Otec. Amen.

 

Trevignano Romano 12. marca 2022

Deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, nebesá sú zamorené temnotou, ktorá ukradne mnohé duše, vrátane duší Cirkvi. Prijmite svojich bratov bez strachu, pretože by sa to mohlo stať aj vám.

Deti moje, aby som vás utešila, hovorím vám, že keď bude Zem v troskách, uvidíte zostúpiť nový Jeruzalem, ktorý bude podobný raju. Svet sa znovuzrodí a skloní sa pred Bohom. Nastane celosvetové obrátenie, vrátane Číny. Mnoho rokov budete mať pokoj, harmóniu a veľa lásky medzi bratmi. Nebojte sa, pretože toto očistenie je nevyhnutné, aby sa všetko znovuzrodilo nové.

Ruka a ochrana nad týmto Požehnaným vrchom (vrch Trevignano Romano) tu bude vždy a poslúži na obrátenie mnohých ľudí. Jedného dňa tu uvidíte prítomných anjelov, ktorí sa zjavia s korunou Spasiteľa v rukách a za zvuku harfy budú spievať chvály a hymny Pánovi.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 15. marca 2022

Moje drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a za to, že ste ohli kolená v modlitbe.

Milované deti, akú bolesť cítim vo svojom srdci! Pozerám na vás – kráčate po zemi zamínovanej nie bombami, ale zlom. Napriek mojim nespočetným výzvam ešte stále pochybujete, pritom Ja, vaša Matka, som vás vždy varovala pred tým, čo príde, ak vo vás nebude pravé obrátenie; počúvajte ma!

Deti moje, znova vás prosím: zverte svoj život a svoje dni Bohu, verte Mu, Spravodlivému, ktorý všetko môže. Ľudia nie sú pripravení na to, čo príde znenazdajky. Veria iba hlasom sveta, ale nie Svätým slovám Matky, ktorá plače a žiali kvôli všetkým. Chcem vás zachrániť, chápete toto napomenutie?

Hlad bude nemilosrdne postupovať; pomáhajte si navzájom medzi bratmi.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. marca 2022

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a že ste ohli kolená v modlitbe.

Moje drahé deti, vždy buďte pripravení na to, čo sa náhle stane. Európa bude okupovaná.

Modlite sa za západ.

Modlite sa za pápeža, pretože toto je čas jeho veľkej bolesti a obáv.

Deti moje, pamätajte na to, že modlitba je jediným liekom pre vašu dušu a pre vaše telo. Otvorte svoje srdcia milosti, pretože iba tak budete mať vo svojich srdciach pokoj, napriek temným časom.

Drahé deti, nebojte sa, ale chyťte ma za ruky a privediem vás k môjmu Synovi Ježišovi.

Deti, prenasledovanie bude veľké, preto buďte vždy vo viere, aj keď sa bude zdať všetko stratené. Spoliehajte sa na Boha, On vám bude nablízku po všetky dni, až do konca.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 24. marca 2022

Drahá dcéra, ďakujem, že si vypočula moje volanie v tvojom srdci.

Ľudia ešte stále nechápu dôvod môjho príchodu. Ja chcem zachrániť toto ľudstvo, ktorému hovorím: Prestaňte vyzdvihovať zvedavosť pri čítaní mojich posolstiev, ale žite ich.

Vidím, ako sa moje deti strácajú a chcela by som im ukázať cestu. Prichádzam ako milujúca Matka, aby som ukázala svetlo uprostred tmy. S vašimi modlitbami a pravou vierou sa môžete vyhnúť tretej svetovej vojne, ale ešte stále ste zavretí vo svojich škrupinách a nevidíte ďalej. Prichádzajú katastrofy, ale vy neopúšťajte sviatosti.

Napriek mojim slzám sú vaše srdcia tvrdé a nenechávate vstúpiť svetlo. Žiadam, aby vaša viera nebola iba v slovách, ale v skutkoch. Máte najsilnejšiu zbraň, modlitbu Svätého Ruženca, modlite sa.

Postupom času sa kresťanská viera už nebude vyznávať a budete nútení skrývať sa. Buďte pripravení aj na to. Komunizmus rýchlo postupuje. Všetko sa to stane a bude to trest za herézy, rúhanie a urážky, ktoré boli doteraz spáchané.

Teraz ťa, dcéra moja, nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. marca 2022

Dcéra moja, ďakujem, že si prijala moje volanie v tvojom srdci.

Dcéra, v ten deň, keď som spievala chvály Bohu a prosila som o pokoj pre celú zem, hľa, prišiel nádherný anjel, ktorý osvetlil izbu a jeho sladký hlas mi oznámil, že dielom Ducha Svätého budem mať syna, napriek môjmu panenstvu, a hovoril mi o veľkosti Ježiša. Po celý život som sa modlila za pokoj, tak ako aj dnes, no napriek tomu ma ľudia nepočúvali a ani dnes ma nepočúvajú.

Dcéra moja, dnes mnohí veria, že toto zasvätenie môže byť platné, ale vojna sa začala. Môj Syn je nahnevaný, pretože ak by bolo vyslovené včas, na toto ľudstvo by bol zostúpil pokoj, ale nebude to tak, pretože nikto nemôže urážať Boha.

Dcéra moja, všetko bude trochu zmiernené modlitbami vyslovovanými so skutočnou vierou. Čoskoro budete žiť temné časy z dôvodov, ktoré som ti práve povedala. Prosím vás, vráťte sa k Bohu.

Žehnám ťa v mene Najsvätejšej Trojice.

 

Trevignano Romano 26. marca 2022

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach a že ste ohli kolená v modlitbe.

Deti moje, Ja som už hovorila. Prosím vás: otvorte svoje srdcia milosti, aby ste boli hodní všetkého, čo má Boh pre vás v zásobe.

Deti, modlite sa za pokoj, ale v prvom rade za vnútorný pokoj. Nestrácajte sa v pominuteľných veciach, ale myslite viac na svoju dušu.

Znova vás prosím: obráťte sa! Pozrite na temné časy, nečakajte na posledný Boží súd, ale buďte si vedomí všetkého, čo príde. Ak nebudete pripravení, nebudete môcť čeliť varovaniu.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.