Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2022/04

9. 6. 2022

Trevignano Romano 3. apríla 2022

Milované deti, ďakujem vám, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, ďakujem vám, že ste ohli svoje kolená v modlitbe.

Dcéra, pozri na moje krvácajúce srdce, obklopené tŕňovou korunou. Moje srdce krváca, pretože ste ešte nepochopili, čím bude Božia spravodlivosť; bude to horšie ako v deň potopy sveta. Modlite sa, deti, obráťte svoje srdcia, zmeňte svoje životy, aby vás to nenašlo nepripravených.

Deti moje, čoskoro bude na celej zemi silné zemetrasenie, aby prebudilo vaše svedomia; nespite, ale bdejte.

Deti moje, všetko je choré. Cirkev bude súdená, pretože sa stala iba politickou inštitúciou a už nie je zverená Bohu. Modlite sa za pastierov, ktorí zblúdili, a modlite sa za Francúzsko.

Dcéra moja, musíš povedať (ľuďom), aby si pripravili zásoby jedla a vody, aby prežili chvíle temna.

Deti moje, teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Panna Mária dnes bola radostná, lebo videla tak veľa ľudí zjednotených v modlitbe, ale bola aj smutná a v rukách držala krvácajúce srdce s tŕňovou korunou okolo.

 

Trevignano Romano 5. apríla 2022

Dcéra moja, ďakujem, že si vo svojom srdci odpovedala na moje volanie.

Dcéra, toto ľudstvo, namiesto toho, aby sa modlilo a zverilo sa Bohu, hľadá miesta, kam sa uchýli, aby si zachránilo život, ale stále vám hovorím: nebude žiadne miesto, čo aj najskrytejšie, aby sa skrylo pred Božím súdom. Modlite sa k môjmu Nepoškvrnenému Srdcu a k Srdcu môjho Syna Ježiša, to budú najbezpečnejšie útočištia. Majte VIERU V BOHA a viac myslite na záchranu svojej duše. Počúvajte ma s láskou a kráčajte po ceste, ktorú som vám ukázala vo vašich srdciach; tak zaručíte uskutočnenie Víťazstva môjho Nepoškvrneného Srdca a budete toho svedkami. Zasväťte sa mi a ja vás ochránim pod mojím Požehnaným Plášťom.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. apríla 2022

Ježišovo posolstvo

Bratia moji, ďakujem, že ste tu, pod mojím krížom.

Bratia, dnes som vám dal milosť pokoja v srdci a duši, ale iba jeden človek z vás bude svedčiť o mojej živej prítomnosti na tomto mieste.

Bratia moji, všetko vložte do mojich rán, najmä vaše trápenia, aby som vám mohol dať svoju milosť a milosrdenstvo.

Bratia, modlite sa kvôli vojne a za ľudstvo, ktoré trpí mnohými zverstvami.

Bratia moji, uznajte ma ako svojho Kráľa, čoskoro budem s vami so všetkou svojou láskou.

Teraz vás žehnám a prejdem okolo vás v mene Otca, v mojom mene a v mene Ducha Svätého.

 

Trevignano Romano 12. apríla 2022 (Veľký týždeň)

Ja som Nepoškvrnená Panna, nevesta Ducha Svätého, pokorná Božia služobníčka, Matka Ježiša, ktorý bol zradený, zosmiešňovaný a potupený. Ešte aj dnes ten meč prebodáva moje srdce.

Deti, ste na rázcestí, rozhodnite sa správne, môj Syn vás čaká. Ja budem chrániť moje verné a pokorné ​​deti, ktoré sa vyznačili odvahou a láskou.

Deti moje, kajajte sa, uznajte svojho Boha ako jediného Boha a Spasiteľa a On vám pre svoje Veľké milosrdenstvo odpustí.

Teraz ťa žehnám, moja milovaná dcéra, a ďakujem ti, že si ma prijala vo svojom srdci, (v mene) Otca, Syna a Ducha Svätého.

 

Trevignano Romano 16. apríla 2022 (Biela Sobota)

Drahá dcéra, ďakujem, že si vypočula moje volanie v tvojom srdci.

Ja som Bolestná Matka kvôli smrti môjho Syna, ktorý ešte aj dnes je ukrižovaný ľuďmi a falošnými pastiermi. Utešujte moje srdce Matky; videla som môjho jediného Syna zomrieť ukrižovaného, a Ja s Ním, a ešte druhá bolesť, keď bol uložený do hrobu, zavretý kameňom, a cítila som sa sama. No napriek tomu si pamätám, keď na kríži povedal: „Žena, hľa, tvoj syn“ a tam som sa stala Matkou vás všetkých; vstrebala som bolesť do svojho srdca a do ticha.

Teraz, deti moje, utešujte ma modlitbami, tak ako Ja utešujem vás, keď ma voláte.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 19. apríla 2022

Dcéra moja, ďakujem, že si odpovedala na moje volanie a že si ohla kolená v modlitbe.

Dcéra, Zmŕtvychvstanie môjho Ježiša musí byť Zmŕtvychvstaním všetkých vás. Zmeňte svoje životy, hľadajte veci neba, buďte pripravení, pretože moje najvernejšie deti dostanú množstvo darov. Vidím znovuzrodenie niektorých z vás a to ma utešuje. Všetci uvidia môjho Syna, veriaci aj neveriaci. Tí, ktorí uveria, dostanú veľkú odmenu.

Dcéra moja, bezbožníci sú už pripravení, čakajú na príkaz. Rím bude zasiahnutý, moji veriaci budú prenasledovaní, ale Ja vám hovorím: nebojte sa. Diabol má presný zámer: zničiť všetko, čo predstavuje Boží dom, ale pekelné brány ho nepremôžu. Pokračujte v neochvejnej modlitbe!

Deti, vaše modlitby zo srdca vystúpili (do neba) a mnoho bude zmiernené, ale to, čo je napísané, sa stane. Nezabudnite na proroctvá. Mor a vojna zasiahnu Európu. Zem je pripravená na veľké zemetrasenie, ale pamätajte, že Ja vás milujem a budem vás chrániť spolu s mojimi anjelmi.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca a Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 21. apríla 2022

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, dnes je výročie môjho stretnutia s mojou vyvolenou a Ja ďakujem jej a jej manželovi za to, že vždy darovali drahocenný čas, aby mohlo pokračovať toto veľké dielo Milosti.

Deti moje, ďakujem aj vám, ktorí ste to všetko podporovali svojou vierou, verili v moju prítomnosť a prijímali znamenia z neba. Tým, ktorí otvorili srdcia, nič nebude chýbať. Mnoho bude milostí, aj tých najmenších, ktoré si niekedy nevšimnete.

Deti, moje malé deti, Ja som vás zavolala jedného po druhom, aby ste boli odvážnymi svedkami, a som tu ešte, aby som vás požiadala, aby ste mi pomohli priviesť duše k Bohu. Modlitba za dnešnú udalosť oslobodí veľa duší. Príde mor, modlite sa za zem môjho Syna.

Teraz vás žehnám v mene Najsvätejšej Trojice, Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 23. apríla 2022

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach. Deti, ako veľmi vás milujem!

Milované deti, zajtra je deň Božieho milosrdenstva. Čoskoro uvidíte Ježiša s jeho lúčmi osvetľovať svet. Prijmite ho v celej jeho milosti a pokľaknite.

Deti, Ja, vaša Matka, vás žiadam iba o jednu vec: obráťte sa. Kričte to do sveta skôr, ako bude príliš neskoro.

Deti, nevysmievajte sa proroctvám, neodmietajte ich, ale prijmite ich. Sú potrebné, aby vás upozornili na to, čo sa môže stať, preto vás prosím, aby ste sa veľa modlili.

Deti moje, Boh očistí túto zem od nepriateľov a od zápachu a pozbiera všetko najlepšie ovocie, ochráni tých, ktorí ho veľmi milujú.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 26. apríla 2022

Posolstvo Ježiša

Deti moje, prečo sa tak málo staráte o moje Dielo? Ja som dal miesto, aby ste ho mohli sledovať a byť požehnaní. Povedal som vám, že jedného dňa to miesto bude ako Raj, a vy pozeráte a staráte sa iba o svoju záhradku.

Bratia, správate sa ako moji apoštoli. Keď som ich prosil, aby bdeli, zaspali. Nebuďte nedbalí voči Božím dielam a s láskou rešpektujte miesto požehnané mojím Otcom, kde Ja kladiem svoje nohy a kde vás moja Najsvätejšia Matka učí o časoch, ktoré prídu. Jedného dňa to bude vaše útočisko, nezabudnite na to.

Modlite sa za pápeža a za moju cirkev, pretože sa potácajú.

Zem sa bude naďalej chvieť.

Teraz vás nechám s mojím požehnaním v mene Otca, v mojom Najsvätejšom Mene a v mene Ducha Svätého.

 

Trevignano Romano 30. apríla 2022

Deti moje, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Drahé deti, poznám vaše srdcia a hovorím vám: poďte tu, na toto požehnané miesto, kde Ja vezmem vaše ruky, aby som vás dvihla, keď padnete, osuším vaše slzy, keď budete utrápení, a uteším vás, keď budete zúfalí. Ja som tu, vaša nežná Matka, aby som vám pomohla, a som tu aj ako učiteľka na vašej ceste. Nasledujte prikázania, ktoré vám boli dané, žite zo sviatostí.

Deti moje, vojna bude postupovať.

Modlite sa, pretože kvôli vode, ktorá bude chýbať, bude veľké sucho.

Modlite sa za kňazov a za duše, ktoré blúdia, pretože, žiaľ, zlo vstúpilo do Božieho domu.

Teraz vás nechám s mojím Materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.