Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2022/06

8. 7. 2022

Trevignano Romano 3. júna 2022

Drahé deti, ďakujem, že ste vo svojich srdciach odpovedali na moju výzvu. Deti moje, ďakujem vám, že ste počas modlitby ohli kolená.

Deti, očakávajte Varovanie, ktoré je bližšie ako si myslíte, ale očakávajte ho s veľkou radosťou. Božia láska vám ukáže nádherné veci. Kto bude mať strach, je to preto, že sa napriek mojim neustálym výzvam ešte stále nezbavil hriechu.

Deti moje, toto je chvíľa vášho očisťovania a musíte ho žiť s úplným prijatím.

Deti, prosím vás, ešte stále sa dotýkam zeme, lebo vás chcem zachrániť. Žite moje posolstvá s pokorou, modlitbou a bratskou láskou. Budete ako malý zvyšok, ktorý ostal blízko môjho Ježiša; buďte apoštolmi a majte odvahu viery.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

Budem s vami až do konca modlitby.

 

Trevignano Romano 4. júna 2022

Dcéra moja, napriek mojim slzám naďalej žijete v nezáujme. Ani moji vyvolení synovia nemajú pokoru ticha a kontemplácie.

Deti, plačem, lebo viem, čo onedlho príde a vy aj naďalej žijete, akoby ste nepoznali pravdu.

Deti moje, v Cirkvi bude preliata krv.

Modlite sa za mocných, pretože vás chcú priviesť na smrť.

Zemská kôra sa zohreje natoľko, že aj mnoho morských rýb zahynie.

Deti moje, vráťte sa k Bohu, vašej jedinej záchrane, a obráťte sa.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 7. júna 2022

Deti moje, ďakujem, že ste vo svojich srdciach odpovedali na moje volanie.

Deti moje, Petrova Cirkev bude veľmi napadnutá zvnútra; koľko zradcov, dokonca aj medzi tými, ktorí boli povolaní, ale ktorí teraz zrádzajú môjho Syna.

Deti, vojna bude pokračovať a zasiahne mnohé krajiny. Modlite sa za Francúzsko a Taliansko, to budú tí, ktorí utrpia najväčšie straty. Modlite sa za Ameriku, pretože jej veľká časť bude vymazaná.

Deti, žiadam vás, aby ste sa vždy pozerali na Božie svetlo; aj keď bude všetko ťažšie, nikdy nestraťte nádej.

Modlite sa za tých, ktorí majú uzavreté srdcia, aby mohli byť zachránení počas Varovania; časy sú čoraz bližšie. Modlite sa, aby sa aj najhorší hriešnici mohli zachrániť pred Kráľom Kráľov.

Deti, buďte opatrní, hladomor sa rýchlo rozšíri, rovnako ako aj ďalšie choroby, ktoré prídu.

Deti, nikdy nevymeňte svoju dušu za kúsok chleba; počúvajte moje slová.

Deti moje, všetka táto bolesť sa skončí, ale teraz potrebujeme vašu odvahu vojakov svetla, ktorí kričia pravdu. Nikdy sa nebojte; Ja som tu, aby som vás chránila.

Pozrite sa na klimatické zmeny. Z veľkého tepla bude veľká zima, od tornád sa prejde k silnému krupobitiu; zvykajte si na zmeny, pretože ich bude mnoho.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 11. júna 2022

Drahé deti, ďakujem, že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, modlite sa za Cirkev, pretože mnohí biskupi sú kvôli moci jeden proti druhému. Komunizmus postupuje a vstúpi aj do Cirkvi a vy ešte stále nechápete.

Zovšadiaľ príde mnoho mojich detí, pretože hladomor postupuje. Amerika nechá hovoriť o sebe.

Deti moje, máte slobodnú vôľu, ale používate ju veľmi zle – to neznamená robiť všetko, čo chcete, čiže aj hrešiť. Kŕmte sa Svätým Evanjeliom a Eucharistiou.

Deti, teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 11. júna 2022

Ježišovo posolstvo Giselle v extáze.

Deti moje, som taký unavený, tak veľmi unavený – príliš veľa zla. Toto je chvíľa Antikrista, ktorý vás vždy bude pokúšať.

Deti moje, nebuďte pokrytcami. Milujte ma, milujte sa naozaj a odpúšťajte. Prichádza temná noc. Kto bude so mnou, bude tak navždy. Ja vás dám na vaše miesta a začne moje zúčtovanie. Vy ešte nie ste pripravení, ale ak neopustíte všetko, čo patrí svetu, nikdy nevojdete do môjho kráľovstva.

Modlite sa, deti, veľa sa modlite. Moji zradcovia v mojej Cirkvi ma neustále urážajú, stále mi ubližujú, bojujú o moc. Nepochopili, že Ja som jediný, kto môže rozhodnúť o všetkých skutkoch. Ach! Táto slobodná voľba, ako sa s ňou zahrávajú.

Oh! Dcéra moja, musíš byť vytrvalejšia, buď pevnejšia. Vysvetli im, že časy sa skončili; ale nebuď smutná, pretože Ja som s tebou. Neveria mojim proroctvám ani proroctvám mojej Matky, neveria; ale ako to zvládnu, keď príde temná noc a všetko sa naplní, koho budú prosiť o pomoc? Mnohí sa obrátia, ale mnohí zomrú. Budú sa báť; nepochopili, že Ja som vaše všetko, váš Boh. Ja som tu a pozerám sa na vás, počúvam vás a skúmam vaše srdcia.

Deti moje, buďte ako bratia, buďte jednotní; utešujte tých, ktorí to potrebujú, utešujte sa navzájom, zovrite sa ako jedna rodina v mojom mene, ale musíte byť jednotní; čoskoro prídu ešte horšie veci; nechápete, že bezo mňa bude všetko stratené?

Žehnám vás; uvažujte, premýšľajte a meditujte o mojich slovách! Žehnám vás, deti; buďte bojovníkmi, nikdy sa nevzdávajte. Môj Svätý Duch vstúpi do každého z vás, aby ste boli silnejší, aby vám dal silu a pokoj. Milujem vás všetkých, každého jedného z vás.

Stále vás žehnám v mene Otca, v mojom Najsvätejšom Mene a v mene Ducha Svätého.

Deti moje, dám vám pohladenie jednému po druhom. Budete cítiť vánok Ducha a pochopíte, že Ja som tu.

 

Trevignano Romano 21. júna 2022

Drahé deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a za to, že ste ohli kolená.

Dcéra, musíš povedať kňazom, že ich zmätok je medzi srdcom a ústami; takto prinášajú zmätok medzi moje deti a stále nechápu, že transubstanciácia (premenenie) chleba a vína sa deje pri Posvätení a zostúpení Ducha Svätého, ktorý (ich) premení na telo, krv a božstvo.

Deti moje, veľa sa modlite, pretože Zem je obrovská púšť a tam, kde bude voda, to narobí veľa škôd.

Deti, moji anjeli spievajú svoje žalospevy, pretože môj Syn Ježiš je zdrvený bolesťou. Modlite sa a milujte môjho Ježiša a pamätajte, že zomrel za vás a aby vás oslobodil od hriechu.

Na Rímskeho biskupa zaútočia práve tí, ktorí ho podporujú.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 25. júna 2022

Deti moje, ďakujem, že ste vo svojich srdciach odpovedali na moje volanie.

Milované deti, v týchto špeciálnych časoch nikdy neopúšťajte modlitbu, uvedomujte si milosti, ktoré na vás zostupujú, a vždy ďakujte.

Deti moje, vy ste vyvolení v mojich očiach a pred naším Otcom. Toto je dôvod zjavení po celom svete, aby ste boli varovaní pred nebezpečenstvami, ktoré vám hrozia, ak opustíte Boha.

Deti, ďakujte a vážte si prorokov, ktorí boli povolaní na misiu; oni vedú Cirkev, čiže vás všetkých. Cirkev netvoria iba chrámy, sám Ježiš občas zbúral múry.

Deti moje, toto sú aj časy milosti a mnoho ich uvidíte zostúpiť; poslúžia na to, aby otvorili oči tým, ktorí neveria, že nebo je spojené so zemou a že Ježiš je blízko každému z vás.

Modlite sa za Španielsko.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 28. júna 2022

Posolstvo Boha OtCA

Drahé deti, Ja, váš Otec, túžim, aby si každý z vás pamätal, že Ja som často tam, kde ste vy. Ja poznám všetky vaše potreby a všetko, po čom túžite; ako veľmi by som chcel vidieť, ako ku mne prídete s dôverou a láskou! Nenechajte sa zlákať zlozvykmi, ktoré vedú k úplnému zničeniu.

Deti, láska k vám je taká veľká, že nemám väčšiu radosť, ako keď som medzi ľuďmi. Ja hovorím tým, ktorí sú v stave hriechu: neignorujte toto volanie lásky, inak nebudem môcť vstúpiť do vás; chcel by som, aby ste sa stránili hriechu. Pozerám sa na vás, no vy napriek tomu ignorujete, že Ja som tu a že vás volám s mojou veľkou radosťou; chcel by som vám byť vždy nablízku s nádejou, že jedného dňa sa vrátite k svojmu Otcovi; bol by to nádherný akt lásky.

Ja som živý prameň. Chcel by som byť pre vás radosťou bez hraníc. Môj Syn Ježiš je vo mne a Ja som v Ňom a naša láska, ktorou je Duch Svätý, nás zjednocuje. Príďte a napite sa z tohto prameňa a vaša radosť bude taká veľká naveky. Nebuďte ľahostajní k tejto láske; iba tak budete požehnaní; verte tejto pravde. Využite tieto ťažké časy, nasledujte Písma, a najmä Desať prikázaní.

Deti, zavolajte ma menom „Otec“ hoci len raz a budete mať istotu večného života.

Hovorím vám, deti, ktoré pracujete pre moju Slávu a snažíte sa, aby ma poznali a milovali, že vaša odmena bude veľká a vo večnosti budete mať ešte viac.

Vás, moji synovia kňazi, Ja vyzývam, aby ste nechali spoznať túto moju otcovskú lásku, ktorú mám najmä ku všetkým vám; musíte pracovať, aby sa naplnila moja vôľa. Nestrácajte čas s vecami sveta a nebuďte pasívni, ale dajte spoznať moju moc. Ja túžim iba byť milovaný, a vám, ktorí v tejto chvíli neplníte moju vôľu, hovorím: Beda!

Obraciam sa na svoje deti: hovorte o mne, neodmietajte ma. Ja nechcem obety, chcem lásku a úctu.

Pozerajte na Ukrižovaného, na Najsvätejšiu Sviatosť, na Sväté Písma, aby ste mohli pochopiť, ako veľmi som vás miloval.

Keby ma rodiny viac milovali, viac poznali, viac vzývali, Ja by som im dal môj pokoj, moje Milosrdenstvo. Ja budem vaším všetkým, čo vám bude stačiť vo všetkom. Neodmietajte túto radosť. Chcel by som, aby ste si vychutnali toto svetlo, ktoré bude osvetľovať váš život.

Teraz vás žehnám, deti, v mene Najsvätejšej Trojice.