Choď na obsah Choď na menu
 


Posolstvá Trev. Romano 2022/11

16. 1. 2023

 

Trevignano Romano 3. novembra 2022

Deti moje, ďakujem vám, že ste tu a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Deti moje, MOJE slzy padajú kvôli tým, ktorí nepočúvajú moje volanie. Plačem nad rúhaniami a nad kňazmi, ktorí nie sú verní Bohu. Plačem nad tými, ktorí napriek znameniam čias sú pripútaní k falošným svetlám sveta.

Deti, prosím vás, OBRÁŤTE SA, časy budú ťažké. Modlite sa, aby bol váš Otec milosrdný. Vo svete bude hlad a bude chýbať jedlo. Deti, zaobstarajte si (jedlo) pre seba a pre svojich bratov.

Srdcia ľudí sú čoraz tvrdšie, a tak ich satan privedie do priepasti.

Deti, vzývajte ma v čase utrpenia a ja budem s vami. Vzývajte môjho Syna Ježiša a On zmení utrpenie na pokoj a smútok na radosť. Buďte pevní vo viere. Mnohí nepoznajú Boha a nechcú ho poznať, ale On je Otec a nechce vás stratiť.

Deti, kráčajte cestou svätosti, čítajte Evanjelium a Božie Slovo; tam nájdete všetko, čo budete potrebovať. Milujte sa tak, ako vás miloval Boh.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 5. novembra 2022

Večeradlo v oblasti Bastia Umbra (Pg)

Milované deti, ďakujem vám, že ste tu v modlitbe a že ste odpovedali na moje volanie vo vašich srdciach.

Milované deti, bude toľko rán, koľko je hriechov sveta; budú zemetrasenia a záplavy a vy ešte stále nechápete varovania z neba.

Deti moje, neprestávajte si robiť zásoby, lebo vám znova hovorím, že hladomor príde nečakane.

Deti, časy skúšok budú ťažké, ale vy sa modlite a pozdvihnite svojho ducha.

Modlite sa za Cirkev.

Milované deti, dôverujte, pretože nový čas nie je veľmi ďaleko. Bude to čas lásky, pokoja, kde nebude bolesť, ale len radosť, a konečne budete konať iba dobro.

Teraz vás nechám s mojím materinským požehnaním v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

Trevignano Romano 8. novembra 2022

Drahá dcéra, ďakujem ti, že si ma prijala do svojho srdca.

Dcéra, musíš všetkým povedať, aby milovali a odpúšťali.

Nebojte sa o zajtrajšok, ak ste v Kristovi.

Chápem tých, ktorí milujú a majú vieru a cítia sa odlišní od tohto sveta, ktorý je zamorený povrchnými vecami, klamstvami a nekresťanským správaním.

Vaše modlitby zmiernia Boží hnev.

Deti, vždy majte v srdciach pokoj, lásku a nádej. Neprichádzam vás strašiť, ale žiadať vás o obrátenie. Som Matka, ktorá miluje svoje deti.

Deti moje, archanjel Michal bude po vašom boku, aby vás oslobodil od zla, ktoré vás obklopuje. Ježiš prichádza a čaká vás raj.

Teraz vás žehnám v mene Otca, Syna a Ducha Svätého. Amen.

 

SPRÁVA OD GISELLY

Drahí bratia a sestry,

včera (9. novembra 2022) som dostala posolstvo od našej milej nebeskej Mamy, v ktorom mi oznámila, že od tohto dňa posolstvá, ktoré som dostávala aj počas týždňa a ktoré som vám sprostredkovala práve preto, aby som sa podelila o jej láskyplné výzvy Matky, aj keď ich budem naďalej dostávať, nebudem ich už môcť zverejňovať, ale len "s láskou uchovávať vo svojom srdci a v mojom denníku". Jediné posolstvo, ktoré budem môcť zverejniť, bude to, ktoré nám bude naďalej dávať vždy tretieho (dňa) v mesiaci na vrchu (nad) Trevignano Romano.

Nepoznáme skutočné dôvody tejto zmeny, ale sme si istí, že Kráľovná neba vždy pracuje pre naše dobro a pre našu spásu.

Táto jej nová dispozícia nám umožní pripraviť sa a s novou láskou prijať jej slová, ktoré nám bude dávať vždy tretí deň v mesiaci ako podporu a pomoc pre naše obrátenie a duchovný rast.

Všetkých vás objímam, nech vás Panna Mária požehná.

Vaša Gisella

 

(Dozvedela som sa, že práve včera si naša Katolícka cirkev pripomínala Sviatok posvätenia Lateránskej baziliky v Ríme, ktorá, ako všetci vieme, je pápežskou bazilikou, v ktorej sa nachádza katedra rímskeho biskupa.)